Vi skulle gifte oss, og valgte Thon Hotel Ski i god tro om å få en fin bryllupshelg. I stedet sitter vi igjen med tusenvis i skader og parkeringskrav, fordi de stakkars ansatte i resepsjonen ikke får adekvat opplæring av ledelsen.
Først ba vi om å kjøpe parkering og sa vi sto på Ski Storsenter. Den ansatte tok betalt og sa vi da kunne stå der i to døgn. Etter to døgn fikk vi tilleggskrav fra Ski storsenter, og den ansatte sa vi bare skulle slette melding om krav, og at de ordnet opp. Det gjorde de ikke, de sa i stedet at vi hadde parkert feil sted og at det var vårt ansvar - selv om vi spurte i resepsjonen flere ganger. De var "snille nok" til å refundere parkeringen de hadde feilaktig tatt betalt for, i det minste.
Samme kveld som innsjekk spurte jeg hvor jeg kunne parkere som var nærmere, fordi det var flaut å løpe gjennom senteret i brudekjole på bryllupsdagen. Den ansatte sa de hadde et eget parkeringshus jeg kunne benytte. Hun spurte hva slags bil, jeg svarte suv, hun tok betalt og jeg dro for å parkere. Så viser det seg at p-huset ikke er dimensjonert for mellomstore biler, og de andre ansatte sa senere at de egentlig skal gi beskjed om dette. Jeg sto midt i en krapp sving, porten var låst, og det eneste valget jeg hadde var om jeg skulle ødelegge bakfelgen eller frontlyset på vei ned. Dette tar hotellet null ansvar for, selv om det er store skader på veggene fra andres forsøk på å kjøre inn der.
Vi er ikke sint på de ansatte, men på ledelsen som ikke gir fullverdig opplæring og ikke tar ansvar når ting går skeis på grunn av det. Eneste svarene de kommer med er "vi beklager at du har gjort feil".