Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ski storsenters beste kaffe”
Anmeldelse av Stockfleths Ski

Stockfleths Ski
Vurdert som nr. 1 av 1 Kaffe og te i Ski
Prisklasse: USD 1 - USD 12
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Beste stedet på storsenteret for å få ordentlig kaffe. Hyggelige baristaer og utsøkte råvarer. Perfekt at de har egen inngang mot togstasjonen på morgenen.
Litt hardt miljø å sitte på benkene. Kunne godt ha hatt litt mer polstring på benkene sine.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, aleandrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 28 anmeldelser

Anmeldt 19. mars 2018 via mobile enheter

De har den beste enkle kaffe moccaen i mils omkrets! Det ligger sentralt i Ski og like ved togstasjonen.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, elisabethiza
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2017

Likte kaffen (dobbel americano) på Stockfleths i Ski svært godt - mye bedre enn på mange andre steder. Fikk også veldig god og hyggelig service. Når der er sagt er lokalet nokså lite, og jeg følte litt at jeg satt på utstilling.

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, elstenseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Deilig varm mørk sjokolade, kanelboller og scones, godt kaffeutvalg ☕️☕️, kan også kjøpe med kaffe og te hjem !

Dato for besøk: august 2017
Takk, IngerM171
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2017

Gode baristaer, begrenset spisetilbud. Veldig lite lokale! Ligger i inngangspartiet på Ski storsenter.

Dato for besøk: februar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, gunsimf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stockfleths Ski, så også på

 

Har du vært i Stockfleths Ski? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din