Nydelig mat, lamb Rogan Josh smelt i munnen og var aromatisk, hyggelig betjening. Vi kommer tilbake
God mat, god service, maten kom raskt på bordet. Bra utvalg på menyen. Anbefales! Styrkegrad fra 1-6, jeg tok 3 det var helt perfekt. Kommer tilbake hit
Dette stedet anbefales! God service, hyggelige ansatte og god mat. Prisnivået er det heller ingenting å si på. Lite ventetid.
Nydelig mat - det gis anledning til selv å bestemme styrken fra mild til ekstra sterk. Delikat anrettet og servert. Hyggelig betjening og gode lokaler.
Fantastisk god indisk mat. Anbefales! Gode priser, bra porsjoner, ryddig og rene lokaler. God service. Verdt å ta turen.