“Gastronomisk opplevelse”
Anmeldelse av Bakgården Mat Og Vinhus

Bakgården Mat Og Vinhus
Vurdert som nr. 1 av 35 Restauranter i Askim
Anmeldt 27. mai 2023 via mobile enheter

God atmosfære, hyggelig betjening og utrolig god aroma på maten, en gastronomisk opplevelse 👌 anbefales å oppleve. Bestillte beef Strip og var beste biff jeg har smakt , dyktige folk!

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, Stian B

Anmeldt 26. mai 2023

Her har vi vært flere ganger.
Utrolig god mat - endelig et spisested i Askim/IØ med høyere kvalitet og lokale råvarer.
Ekstra pluss for «dagens vegetarrett» som er fast på den lille menyen.
Koselig atmosfære både inne og ute - Bakgården er et fantastisk sted i Askim.
Ikke minst veldig hyggelige gutter som driver restauranten, + flinke ansatte. God service.
Har du ikke vært her må du dra hit!

Dato for besøk: april 2023
Takk, Silje K
Anmeldt 5. mai 2023 via mobile enheter

Fantastisk matopplevelse med friske råvarer og nydelig garnityr.

Fikk anbefalt en vin til maten som sto til 10/10.

Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, DanielA7445
Anmeldt 5. april 2023 via mobile enheter

En sånn restaurant som dette i Askim har jeg ventet lenge på! Helt ypperlig mat, i fine og stemningsfulle lokaler. Menyen endrer seg etter sesong, så her er man garantert fantastisk mat.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, J976QGjennyh
Anmeldt 1. februar 2023

Her må vi bare si fantastisk. Alle var veldig fornøyde ! Forretter, kjøtt eller fisk, desserter og drikke av nydelig kvalitet.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, uknowduckislate

Reisende som så på Bakgården Mat Og Vinhus, så også på

Har du vært i Bakgården Mat Og Vinhus? Del dine erfaringer!