Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Efesos ANS

Efesos ANS
Vurdert som nr. 6 av 24 Restauranter i Askim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

God middag og hyggelige omgivelser. Rent og innbydende og en smilende og serviceinnstilt kelner
Kort ventetid og i en travel hverdag er det fint. Salaten oppkuttet i småbiter og det er et pluss. Terningkast 4

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, beathel2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (41)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 41 anmeldelser

Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

Vi spiste Svartehavets gryte med biff og Hirino i tillegg til barnemeny. Deilig mat, tilberedt som det skal og upåklagelig service. Fritert banan og is til dessert - fint å få servert skikkelig kvalitetsis med masse smak. Det vanket kjærlighet på pinne til en veldig fornøyd 4-åring. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: september 2019
3  Takk, jeanettekt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

God service og hyggelig betjening. Alltid fått god mat. Vi havner alltid tilbake til efesos da vi går ut for å spise

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Z3959SPheidib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2019 via mobile enheter

Når vi går ut for å spise i Askim går vi nesten alltid til Efesos, tyrkisk restaurant med nydelig mat og hyggelig servitører. Det er helt greie priser. Anbefales varmt.
Roger Nikolaisen

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Roger N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2019

Rask service og alltid god mat her.
Ungene trives på dette stedet
For rimelig pris får man store posjoner her.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Kine H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Efesos ANS, så også på

 

Har du vært i Efesos ANS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din