“Middag”

Mine's Restaurant, Café Og Bar
Vurdert som nr. 3 av 35 Restauranter i Askim
Kjøkken: Asiatisk, Norsk, Internasjonalt
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

En plass det virker som om mange lokale samles til en kaffekopp😊 hyggelig betjening som smilte og hilste. Bestilte blant annet scampi som smakte helt greit. Smak stod til pris og jeg kan godt ta en middag her ved besøk i Askim😊

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, beathel2020

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Ser at mange lokale gir Mines gode anmeldelser - disse må tas med en klype salt hvis du kommer fra større steder. Det positive først: Dette er det eneste stedet i Askim som holder stand. Servicen er god og maten kommer raskt. Maten kan være god hvis du velger det rette på menyen.

Dessverre er dette likevel et halvslitt, utdatert, noe skittent sted. Toalettet er under enhver kritikk. Uteserveringen bærer preg av gjester som liker billig øl og rullings. Maten kan være god (som nevnt), men tror det meste varmes opp i mikroen. Dessverre er dette noe av det bedre Askim har å by på.

Takk, April-Elin
Anmeldt 16. juni 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening og god mat. Ikke alt for dyrt heller. Til og med barnemenyen var innbydende. Kan anbefales.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 747gunnars
Anmeldt 13. februar 2020

Om du leter etter en restaurant i Askim som har like god mat som Gordon Ramsay, like god service som de ypperste servitører her i verden og like god atmosfære som når fotballaget ditt vinner i siste minutt, er dette stedet for deg. Hver gang jeg kommer hit og bestiller en stekte nudler med biff, blir jeg like overrasket hver gang hvor godt det faktisk smaker. "Sugar, spice, and everything nice" kan brukes for å beskrive denne kulinariske opplevelsen du får når du kommer hit. Sit back, relax and enjoy denne restauranten, mine venner!:D

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Morten W
Anmeldt 30. desember 2019

Store porsoner, gode og rimelig mat, Du får varm og god kryddert mar rask på bordet. Hele familien kan spise for en rimelig sum. Nydelig eieren som kjenner alle ved navn. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, Ezzat S

Reisende som så på Mine's Restaurant, Café Og Bar, så også på

Askim, Askim kommune
Askim, Askim kommune

Har du vært i Mine's Restaurant, Café Og Bar? Del dine erfaringer!