Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og atmosfære!”
Anmeldelse av NiVu

NiVu
Vurdert som nr. 3 av 11 Restauranter i Mysen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2021

Vi spiste begge forrett, hovedrett og dessert - men ulike retter. De smakte alle helt fantastisk ☺️ Virkelig vært å sjekke ut Nivu om du er i området og vil kose deg litt ekstra, vi kommer helt sikkert tilbake.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Finechantis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 7 anmeldelser

Anmeldt 5. desember 2020 via mobile enheter

Knall sashimi med ponzu saus slik sausen skal være med masse appelsin og sitron. Verd å dø for. Nam

Dato for besøk: desember 2020
Takk, hoho123456789
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Har hørt mye bra om stedet. Måtte selv prøve det ut, ble faktisk overrasket hvor god maten var. Service er på topp, maten er på topp. Blir nok en tur igjen snart.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Paul L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

God mat til en god pris. Spiste vårruller, crispy Duck og red curry. Ble tatt godt imot på telefon og da jeg kom for å hente maten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hege F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. mai 2020

Fantastisk mat, god service og fin atmosfære. Ligger sentralt i Mysen. Ser frem til offisiell åpning torsdag 28. mai. På grunn av korona vil det i førsteomgang være mulig å bestille take away. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Snorre G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på NiVu, så også på

 

Har du vært i NiVu? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.