“Lunsj”
Anmeldelse av Villa Welhaven As

Villa Welhaven As
Vurdert som nr. 3 av 21 Restauranter i Mysen
Kjøkken: Europeisk, Norsk
Beskrivelse: Cafe og restauranten Villa Mat og Mer i Mysen. Vi har cafe på dagtid med salater, blingser, ferske bakevarer og kaker. Restauranten overtar kl 15.00 med a la carte meny. Vi vil leke med den norske maten og håper vi klarer å servere deg et friskt, folkelig måltid med stil og lekenhet.
Anmeldt 1. mars 2024 via mobile enheter

Hyggelig betjening og atmosfære. Spiste rekesalat. Gode reker men resten var tørt og trist med ufrivillig mye soyasaus. Her har de et forbedringspotensiale.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, 957elisabethb

Anmeldt 18. februar 2024 via mobile enheter

Spiste lunsj her, viltgryte. God på norske smaker og real porsjon. Ekstra flott at det brukes lokale råvarer. Veldig koselige lokaler.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, HegeAngelica
Anmeldt 13. desember 2023 via mobile enheter

Nydelig lunsj og veldig hyggelig sted! Lun og varm atmosfære, mange fine ting i landhandelen. Vi vil absolutt tilbake hit!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, kristine s
Stine Stenseth, Eier på Villa Welhaven As, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2023

Tusen takk for besøket og en veldig koselig tilbakemelding❣️ Hjertelig velkommen tilbake til oss på Villa🥰

Anmeldt 22. september 2023

Et utrolig sjarmerende sted, nydelig mat og super hyggelig personell.
Kan absolutt anbefales!

Takk for oss for denne gang.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Traveler751472

Tusen takk for besøket og en veldig koselig tilbakemelding - det setter vi stor pris på❣️ Hjertelig velkommen tilbake til oss på Villa🥰

Anmeldt 12. mai 2023 via mobile enheter

Bestilte en cesar salat. En helt grei porsjon, med hjemmelaget focacciabrød til, veldig godt! Hadde også en grønn te, som også var god. Kanskje litt dyrt med nesten 200,- for en salat, men tatt i betraktning konseptet dems synes jeg det er helt greit. Vi satt ute, men måtte inn for å bestille. Maten ble dog servert ved bordet. Jeg bor ikke i området, men jeg forstår at dette stedet er populært.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, kennetho37

Reisende som så på Villa Welhaven As, så også på

Har du vært i Villa Welhaven As? Del dine erfaringer!