Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fint område både sommer og vinter

Fint område å gå tur i. Om det er på ski i vinterhalvåret eller til fots. Det er også verdt og få... les mer

Anmeldt 15. desember 2019
KennethH0102
,
Mysen, Norge
via mobile enheter
Tur med hund og samboer

Veldig flott tur terreng og mye historie der. Tunneler å gå i og opp på høye topper med flott... les mer

Anmeldt 18. august 2019
259ingermarieb
,
Mysen, Norge
via mobile enheter
Les alle 12 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (12)
Filtrer anmeldelser
12 resultater
Vurdering fra reisende
2
6
4
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2
6
4
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 12 anmeldelser
Anmeldt 15. desember 2019 via mobile enheter

Fint område å gå tur i. Om det er på ski i vinterhalvåret eller til fots. Det er også verdt og få med seg en guidet omvisning inne i fortet. Mye spennende historie her. Eller er det en del arrangementer hele året så følg med på hjemmesiden.

Dato for opplevelse: desember 2019
Takk, KennethH0102
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

Veldig flott tur terreng og mye historie der. Tunneler å gå i og opp på høye topper med flott utsikt.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, 259ingermarieb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. april 2018

Historisk sett er et besøk på Trøgstad Fort en opplevelse. Sjekk ut når det er omvisning så får man høre om historien og hva som har skjedd her.Bebyggelsen og den historien er spennende samtidig med at man skjønner at før man fikk maskiner til å utføre arbeid så jobbet man før med enkle redskaper,men så klarte de å få bygget dette fort.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Morten H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. november 2017 via mobile enheter

Fint turterreng, fine treningsrunder, restaurant. Mye som arrangeres på Høytorp: skitrening, sykkelaktiviteter, vårdager, førjulsdager med aktiviteter for store og små +++

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, hei704
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. august 2017

Bra med skriftlig informasjon om Fortet. Alle hus var veldig velholdte. Fin utsikt. Det er også en restaurant der, men den var stengt for vanlige gjester på grunn av et bryllup. På grunn av en hundepark på området så er det veldig populært blant lokale hundeeiere. Lett terreng å gå i.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser