Har spist her ved et par anledninger, fått meget god mat hver gang. Denne gangen ble jeg litt skuffet. Fikk først brød med fennikel og aioli mens vi ventet på maten, denne har vi fått før og var like godt også denne gangen.
Jeg valgte risotto med pinnekjøtt til forrett, dette spiste jeg også i fjor. Pinnekjøttsmaken var litt for dominerende fordi jeg kjente ikke smaken av de andre elementene ved retten.
Langtidsstekt entrecote av kalv med peppersaus til hovedrett. Det ble litt diskusjon ved bordet om det faktisk var peppersaus da vi ikke kunne smake pepperen, ellers var kjøttet ypperlig og mørt, og potetene og tilbehøret meget bra.
Til dessert valgte jeg sjokoladekake med iskrem og kirsebær. Det smakte pepperkake, og kun pepperkake. Sjokoladesmaken i kaken forsvant totalt i pepperkakesmak, og det føltes som jeg spise pepperkakedeig. Kirsebærsausen som fulgte med smakte også av pepperkake. Tanken med søt sjokolade, syrlig kirsebærsaus og pepperkakeis virker god, men den opplevdes ubalansert og alt druknet i pepperkakesmak alene.
For øvrig alltid hyggelig og god service der de forteller om alle rettene. Absolutt et pluss at de bruker lokale råvarer. Synes porsjonene er store nok, etter 3 retter er jeg alltid mett. Lokalene er meget sjarmerende, rustikke og stemningsfulle. Maten alene gir dessverre kun 3 stjerner i dag, men helheten og bruk av lokale råvarer og super service trekker det hele opp til 4 stjerner. Kommer nok tilbake, men ikke for å spise julemat.