Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nok en suksess”
Anmeldelse av La Mòss

La Mòss
Vurdert som nr. 1 av 13 Restauranter i Mysen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

La Moss er en av de sjeldne perlene hvor maten og vinen er av ypperste merke. I går var det blant annet pasta i kremet soppsaus, ferske kamskjell og lam på menyen, servert med en Chianti i toppklasse rett fra septemberslippet. Travel servering på grunn av et fullt lokale gjør at vi aldri får slått av en prat med vertskapet, men hva gjør vel det når maten er så knallbra som den er? Dette er nabolagsrestauranten du like gjerne kunne funnet i Roma eller Verona, men som da befinner seg i lille Mysen. Anbefales sterkt.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Christoffer N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (87)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 87 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020

Hadde blitt anbefalt denne restauranten.
De har ny meny hver uke. Vi valgte en fireretter.
Veldig god mat og smaker. Eneste restaurant i området med den gode standard på maten.
Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Bjørn-Arild H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat og service koselig stemning og ikke minst god mat til en en god pris, anbefales! Liker at de varierer menyen uke for uke.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 826henriettek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

Sønnen vår sa maten smakte himmelsk! Vanskelig å argumentere mot det utsagnet må jeg si... Du må nok lete grundig i indre østfold for å finne noe som smaker like godt, om du klarer!

Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 861brageh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2020 via mobile enheter

Fantastisk kalv ytrefilet sammen med gode ovnsbakte grønnsaker.
Flott velkomst hyggelig betjening og atmosfære. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, RigmorT21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Mòss, så også på

 

Har du vært i La Mòss? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din