Besvart 29. apr. 2019
Hej Anne,
tack så mycket för din bra feedback.
Vi hoppas att ha er hos oss också i framtiden!
Vänliga hälsningar,
Outi Kunnari
Rett ut i bakken, og lettvint selv for oss med hund. Maten er billigere og mer variert i sentrum. Praktisk med shutle buss når gondolen stopper kl 21. Burde vært åpen lenger. Flott badstue i øverste etasje!!
Dato for oppholdet: april 2019
Rom
Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør HansS2223 om Hotel Levi Panorama
Takk, HansS2223
OutiKunnari, Reception duty manager på Hotel Levi Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2019
Hei Hans,
Tack för din feedback.
Välkommen åter!
Med vänliga hälsningar,
Outi Kunnari
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi har nå hatt 4 opphold på Panorama, to på selve hotellet og 2 i leilighet og vi er like fornøyd også denne gangen. Skulle man sette fingeren på noe så får det være at vi ikke fikk slått av varmen på soverommet og at pirogene ikke var sprø til frokost.
Dato for oppholdet: mars 2019
Rom
Renslighet
Spør Happiness02841768981 om Hotel Levi Panorama
Takk, Happiness02841768981
Dream61474734568, Ravintolapäällikkö på Hotel Levi Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2019
Hi Happiness02841768981,
Thank you for your feedback. Great that you have enjoyed your stay with us and warmly welcome again one day.
Regards, Heini Al-Sarraji
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fantastisk flott hotell. Hun i resepsjonen var veldig hyggelig og serviceinnstilt. Rommet var stort og flott. Badet var utstyrt med sjampo, balsam, body lotion, bomullspinner og neglefil, samt en god hårføner med trykk i. Minibaren var velfylt. Utsikten var fantastisk. Det var rent og pent. Absolutt ingen minus med hotellet.
Dato for oppholdet: juli 2018
Spør mla117 om Hotel Levi Panorama
Takk, mla117
Meeri_GoLevi, Marketing Coordinator på Hotel Levi Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2018
Dear mla117,
Thank you very much for your review! I'm very happy to hear that you have enjoyed your stay with us in Levi.
I warmly welcome you back again!
Best regards, Meeri / GoLevi Sales
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hotel Levi Panorama er et moderne skihotell. Og slikt har jeg aldri bodd på før. Rommet var kjempestort med en fantastisk utsikt. Svært delikat innredet og jeg fikk den beste søvnkvaliteten jeg har fått på noe hotell tror jeg. Jeg spiste middag på restauranten som bød på svært velsmakende og godt tilberedt mat, fantastisk presentert og servert med korrekt service. Frokosten var svært god og variert. Det beste med det hele; jeg betalte bare 75 euro. Her fikk jeg utrolig mye igjen for pengene!
Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste alene
Spør Lars Vagle S om Hotel Levi Panorama
Takk, Lars Vagle S
Meeri_GoLevi, Marketing Coordinator på Hotel Levi Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2017
Kjære Lars V S, Takk for meldingen!
I am very happy to hear that you enjoyed your stay with us in Panorama. I'm also glad that you found the service and food in our restaurant to your liking.
We welcome you back again to visit us in the future!
Med vennlig hilsen, Meeri / GoLevi Sales
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hotellet ligger oppe i frontbakken med umiddelbar tilgang til løypene. Når du sjekker inn får du tilgang til garderoben med låsbare skap i kjelleren. Ta skiutstyret ned og lås inn klær og ski. Når du skal ut på ski er det bare å bære de opp trappa, spenne på seg skiene og sette utfor. Genialt. Dersom du skal til byen har de en gondol som tar deg opp og ned. Denne går fram til klokken 21.00 hver kveld. Etter det er det buss eller taxi som tar deg tilbake til hotellet. Ca. 20 Euro for taxituren og 3 Euro for buss (fram til 23.30). Rommene er store med fine bad og god dusj. Jeg anbefaler superior room dersom dere har et barn med da det er tørkeskap på de rommene. Det er ikke noe støy utenfra uansett hvilket rom dere velger og frokost og wifi er inkludert i prisen.
Dato for oppholdet: april 2017
Spør sveningea om Hotel Levi Panorama
Takk, sveningea
Meeri_GoLevi, Marketing Coordinator på Hotel Levi Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2017
Dear Scen Inge A,
Thank you for your review! I'm glad you found our hotel nicely located! We also recommend the Superior room or suites if you are doing plenty of outdoor activities, because the drying closet is very useful.
We welcome you back again to visit us!
Best regards, Meeri / GoLevi Sales