Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Smil Thai Mat As

Smil Thai Mat As
Vurdert som nr. 3 av 9 Restauranter i Evje
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Etter gode anbefalinger på Tripadvisor bestemte vi oss for å prøve denne restauranten. Maten var god og prisene var greie. Eneste minuset var at de var kraftig underbemannet, noe som resulterte i at vi måtte vente veldig lenge på maten. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Fredrik_81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 26 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

God thaimat i Evje sentrum. Fine lokaler med mulighet for å sitte ute. Hyggelig betjening. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Sivkarinr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Stoppet her på gjennomreise. Autentisk thaimat servert i rause porsjoner. Noen av rettene var litt i sterkeste laget, men alt i alt får du det du betaler for! Veldig gode vårruller

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 213monican
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Var innom på en gjennom reise med familien. God forrett, og meget gode hovedretter. Ordentelig Thai mat. Kanskje den beste på sørlandet?

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 517vegards
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Spiste vårrull og kyllingspyd. Smakte godt Hovedrett biff og kongereker.,Smakløst, både grønnsaker og saus Ikke anbefalt

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Kjell B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Smil Thai Mat As, så også på

Evje, Evje og Hornnes
Evje og Hornnes, Aust-Agder
 
Evje, Evje og Hornnes
 

Har du vært i Smil Thai Mat As? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din