Under middels god mat og elendig kundeservice, styr unna!! Bedre mat på YX rett borti gata.
Vi bestilte mat av en som tydeligvis var på opplæring. Hyggelig jente forresten. Dessverre fikk hun ikke med seg hva vi bestilte, selv om vi pekte på menyen. Dette i seg selv er ikke krise, men den jenta som tok seg av utleveringen av maten, der vi påpeker at vi ikke har fått det vi bestilte, møtte oss med «Det var dette du betalte for» (som ble gjentatt flere ganger), og ikke viser noen som helst tegn til forståelse når vi påpeker at det uansett hva vi betalte for var det jo ikke det vi bestilte.
Hun var ekstremt steil, vanskelig og totalt ubrukelig på kundebehandling, skylte hele tiden på at jenta i kassa var på opplæring. Dårlig egenskap å hele tiden skylde på andre istedenfor å løse problemet.
Joda, skjønner at jeg betalte for noe annet enn det jeg bestilte, men hvorfor skal vi sitte igjen med feil mat når jenta på opplæring ikke klarte å ta imot riktig bestilling????
Jeg tilbød meg hele tiden å betale mellomlegget for å få tilbehøret, men hun vred på dette hele tiden, samtidig som hun så på meg som jeg var stup-dum. Ekstremt barnslig og inkompetent oppførsel. Godt hun ikke jobber for meg.
Endte med kald og forholdsvis tørr mat. Ikke å anbefale. Driverne bør sjekke ut hvem som var på jobb, og rydde opp i rekkene!!!!