“God mat og generøse størrelser”
Anmeldelse av Tip Top Burger & Sånt

Tip Top Burger & Sånt
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Evje
Beskrivelse: Tip Topp Gatekjøkken og kiosk som ligger lett tilgjengelig i Evje sentrum har stort utvalg av hamburgere, snadderloff, pølse og tallerkenretter. Om sommeren har vi også stor isbar med softis, milkshake, slush og kule is. I samme bygget holder også Pizzabakeren til med over 20 forskjellige pizzaer, og nybakte pizzabunner hver dag. Åpent alle dager
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

God mat og generøse størrelser på kule-isen! Vært der før og kommer igjen! Mye folk, men effektiv betjening.

Takk, 825olavb

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi var innom en lørdag. Personalet tok i mot bestillinger og produserte mat til servering i restauranten til tross for at det ikke var ledige plasser. Ingen av bordene ble vasket mellom gjester, å gulvene bar preg av en lang dag uten en sopekost.
Maten var ok, men en ganske enkel meny.

3  Takk, jonashI3273KD
Anmeldt 5. juli 2020

Under middels god mat og elendig kundeservice, styr unna!! Bedre mat på YX rett borti gata.

Vi bestilte mat av en som tydeligvis var på opplæring. Hyggelig jente forresten. Dessverre fikk hun ikke med seg hva vi bestilte, selv om vi pekte på menyen. Dette i seg selv er ikke krise, men den jenta som tok seg av utleveringen av maten, der vi påpeker at vi ikke har fått det vi bestilte, møtte oss med «Det var dette du betalte for» (som ble gjentatt flere ganger), og ikke viser noen som helst tegn til forståelse når vi påpeker at det uansett hva vi betalte for var det jo ikke det vi bestilte.

Hun var ekstremt steil, vanskelig og totalt ubrukelig på kundebehandling, skylte hele tiden på at jenta i kassa var på opplæring. Dårlig egenskap å hele tiden skylde på andre istedenfor å løse problemet.

Joda, skjønner at jeg betalte for noe annet enn det jeg bestilte, men hvorfor skal vi sitte igjen med feil mat når jenta på opplæring ikke klarte å ta imot riktig bestilling????

Jeg tilbød meg hele tiden å betale mellomlegget for å få tilbehøret, men hun vred på dette hele tiden, samtidig som hun så på meg som jeg var stup-dum. Ekstremt barnslig og inkompetent oppførsel. Godt hun ikke jobber for meg.

Endte med kald og forholdsvis tørr mat. Ikke å anbefale. Driverne bør sjekke ut hvem som var på jobb, og rydde opp i rekkene!!!!

2  Takk, lindanO2818UH
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Helt grei mat. En hadde hår i maten og vi ga beskjed. De kom tilbake med samme burger 😡. Vi måtte gi beskjed igjen....
Fikk ingen beklagelse eller rabatt eller noe som helst.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 154bjarkih
Anmeldt 27. juni 2019 via mobile enheter

Kjempe god snadderloff 👍🏻 kjempe koselig ute plass med hyggelig smilende betjening 😄
Her kommer vi igjen

Dato for besøk: juni 2019
Takk, utpatur123

Reisende som så på Tip Top Burger & Sånt, så også på

Evje, Evje og Hornnes
Evje og Hornnes, Aust-Agder

Har du vært i Tip Top Burger & Sånt? Del dine erfaringer!