Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk rafting opplevelse med Troll Aktiv

Vi var på Troll Aktiv på rafting med Sandbakken BUS Norgestur med Aktive Fredsreiser. 42 elever og... les mer

Anmeldt 12. april 2022
610ellinge
,
Sarpsborg, Norge
Flott sted med masse aktiviteter for barn/ungdom og voksne

Flott sted med masse aktiviteter. Rafting med proffe instruktører og camping med utallige... les mer

Anmeldt 14. juli 2021
sgv73
,
Kolbotn, Norge
via mobile enheter
Les alle 97 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (97)
Filtrer anmeldelser
97 resultater
Vurdering fra reisende
70
19
2
2
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
70
19
2
2
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 97 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Familie med tenåringer besøkte Evje for rafting. Veldig flinke instruktører som balanserte det seriøse og det lekne på en fantastisk måte. Sikkerheten er i høysete! Anbefaler denne plassen, vi kommer tilbake!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Mortenpett
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Magisk sted for aktive barn. Nydelige hytter, rent og pent og hyggelige multikulturelle ansatte. Vi hadde kun booket en natt men kommer absolutt tilbake

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, JuliaR2623
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to voksne og to 15 åringer og en 10 åring. De to på 15 prøvde paintball og klatring og 10 åringen og en voksen prøvde klatring. Alle var fornøyd med aktivitetene. Vi sov i en av lavvoene som leies ut. Burde følgt med myggspray til oss som skulle bo i lavo. Lavvoene er i utkanten av selve plassen, midt mellom trær og lyng. Det ble noen myggstikk kan du si. Utrolig flott utstyrt felles kjøkken, med flere kjøleskap, oppvaskmaskin og bestikk, talerker og kopper til utlån. Renholdet kunne vært bedre. Savnet dispensere med håndsprit både på felles kjøkken og toalettene. Renholdet på toalettet kunne fint vært bedre. I tillegg var det langt å gå til toalettet fra lavvoene. Hyggelig betjening. Kommer gjerne igjen men vil da ha hytte med eget toalett.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, SKaroliussen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020

Var i klatreparken og action rafting, samt bodde i en av de gule 5-manns hyttene. God informasjon i forkant og underveis, rene hytter, toaletter og områder og mange aktiviteter samlet på et område. Helt genialt og vi fikk masse for pengene. Ekstra skryt til dyktige instruktører Ben og Ed!! Helt konge :-)

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, nataliehQ4102FM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe fin plass! Mange kjekke aktiviteter med kjempe flotte instruktører!

Campa i telt i fem dager, fin teltplass med kort avstand til toalett og dusj :)

Super service i alle ledd! Vi reiste kollektivt og blei både henta i Evje sentrum og kjørt tilbake.

Anbefaler alle barnefamilier å ta turen for en aktiv ferie

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, MarleneNi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser