Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Flott sted med masse aktiviteter for barn/ungdom og voksne

Flott sted med masse aktiviteter. Rafting med proffe instruktører og camping med utallige... les mer

Anmeldt 14. juli 2021
sgv73
,
Kolbotn, Norge
via mobile enheter
Flott hytte og gøyal rafting

Fin og romslig hytte, fint område for barna i alder fra 11-14. var på familierafting i Otra. Hadde... les mer

Anmeldt 22. mai 2021
Jornvidar
via mobile enheter
Les alle 94 anmeldelsene
  
Anmeldelser (94)
Filtrer anmeldelser
94 resultater
Vurdering fra reisende
67
19
2
2
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
67
19
2
2
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 94 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Mer eller mindre tilfeldig at jeg kom over dette stedet. Og for et sted det viste seg å være.

La meg først begynne med det som jeg kanskje kunne ønske var noe bedre.
Jeg/vi savnet noen flere aktiviteter som ikke koster penger til barna. Noen fotball mål, større og flere trampoliner, litt "sprekere" minigolf og oppdatere bordtennis utstyret. Nå er jeg veldig pirkete, men verdt å nevne synes jeg.

Vi bestilte en 6 manns hytte, flott hytte med 3 køyesenger. God plass god standard og flott beliggenhet i forhold til alle aktivitetene. Av aktiviteter så hadde vi bestemt oss for klatrepark, vannpark, sykling og rafting. Vi er stor fornøyde med alle de aktivitetene. Der kanskje klatreparken og rafting var det som sitter igjen som det artigste. Noe av det beste med aktivitetene var instruktørene, vi følte oss til enhver tid trygge og de var utrolig morsomme og serviceinnstilte, flotte folk!

Parken har egen frokost, men vi valgte å kjøpe egen mat. De serverer pizza, ellers så har de grill og kjøkken der gjestene selv kan ordne mat. Evje sentrum ligger 5 min unna, så skulle man ikke gidde å lage egen mat, kan man spise der evt.

Under vår opphold dro vi på topptur til Lindeknuten som ligger ca. 1 time unna Evje, dette anbefaler jeg på det sterkeste. Lager en egen anmeldelse om dette. Søk Lindeknuten.

Alt i alt så er både små og store veldig fornøyd med Troll aktiv og alt de hadde å tilby, vi kommer garantert tilbake.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Fredrik_81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Familie med tenåringer besøkte Evje for rafting. Veldig flinke instruktører som balanserte det seriøse og det lekne på en fantastisk måte. Sikkerheten er i høysete! Anbefaler denne plassen, vi kommer tilbake!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Mortenpett
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Magisk sted for aktive barn. Nydelige hytter, rent og pent og hyggelige multikulturelle ansatte. Vi hadde kun booket en natt men kommer absolutt tilbake

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, JuliaR2623
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to voksne og to 15 åringer og en 10 åring. De to på 15 prøvde paintball og klatring og 10 åringen og en voksen prøvde klatring. Alle var fornøyd med aktivitetene. Vi sov i en av lavvoene som leies ut. Burde følgt med myggspray til oss som skulle bo i lavo. Lavvoene er i utkanten av selve plassen, midt mellom trær og lyng. Det ble noen myggstikk kan du si. Utrolig flott utstyrt felles kjøkken, med flere kjøleskap, oppvaskmaskin og bestikk, talerker og kopper til utlån. Renholdet kunne vært bedre. Savnet dispensere med håndsprit både på felles kjøkken og toalettene. Renholdet på toalettet kunne fint vært bedre. I tillegg var det langt å gå til toalettet fra lavvoene. Hyggelig betjening. Kommer gjerne igjen men vil da ha hytte med eget toalett.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, SKaroliussen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Var i klatreparken og action rafting, samt bodde i en av de gule 5-manns hyttene. God informasjon i forkant og underveis, rene hytter, toaletter og områder og mange aktiviteter samlet på et område. Helt genialt og vi fikk masse for pengene. Ekstra skryt til dyktige instruktører Ben og Ed!! Helt konge :-)

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, nataliehQ4102FM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser