Fantastisk kjekk plass for hele familien

Fantastisk plass å ta med familien. Rent og pent. Fantastiske opplevelser. Smilende personal... les mer

Anmeldt 2. august 2023
Jannicke F
Super dag med familierafting!

Vi reiste hit på dagstur for familierafting med to voksne og to barn på snart 9 og 12. En... les mer

Anmeldt 22. juli 2023
Trip22832590369
Mysen, Norge

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Mer eller mindre tilfeldig at jeg kom over dette stedet. Og for et sted det viste seg å være.

La meg først begynne med det som jeg kanskje kunne ønske var noe bedre.
Jeg/vi savnet noen flere aktiviteter som ikke koster penger til barna. Noen fotball mål, større og flere trampoliner, litt "sprekere" minigolf og oppdatere bordtennis utstyret. Nå er jeg veldig pirkete, men verdt å nevne synes jeg.

Vi bestilte en 6 manns hytte, flott hytte med 3 køyesenger. God plass god standard og flott beliggenhet i forhold til alle aktivitetene. Av aktiviteter så hadde vi bestemt oss for klatrepark, vannpark, sykling og rafting. Vi er stor fornøyde med alle de aktivitetene. Der kanskje klatreparken og rafting var det som sitter igjen som det artigste. Noe av det beste med aktivitetene var instruktørene, vi følte oss til enhver tid trygge og de var utrolig morsomme og serviceinnstilte, flotte folk!

Parken har egen frokost, men vi valgte å kjøpe egen mat. De serverer pizza, ellers så har de grill og kjøkken der gjestene selv kan ordne mat. Evje sentrum ligger 5 min unna, så skulle man ikke gidde å lage egen mat, kan man spise der evt.

Under vår opphold dro vi på topptur til Lindeknuten som ligger ca. 1 time unna Evje, dette anbefaler jeg på det sterkeste. Lager en egen anmeldelse om dette. Søk Lindeknuten.

Alt i alt så er både små og store veldig fornøyd med Troll aktiv og alt de hadde å tilby, vi kommer garantert tilbake.

Takk, Fredrik_81
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Familie med tenåringer besøkte Evje for rafting. Veldig flinke instruktører som balanserte det seriøse og det lekne på en fantastisk måte. Sikkerheten er i høysete! Anbefaler denne plassen, vi kommer tilbake!

2  Takk, Mortenpett
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Magisk sted for aktive barn. Nydelige hytter, rent og pent og hyggelige multikulturelle ansatte. Vi hadde kun booket en natt men kommer absolutt tilbake

Takk, JuliaR2623
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to voksne og to 15 åringer og en 10 åring. De to på 15 prøvde paintball og klatring og 10 åringen og en voksen prøvde klatring. Alle var fornøyd med aktivitetene. Vi sov i en av lavvoene som leies ut. Burde følgt med myggspray til oss som skulle bo i lavo. Lavvoene er i utkanten av selve plassen, midt mellom trær og lyng. Det ble noen myggstikk kan du si. Utrolig flott utstyrt felles kjøkken, med flere kjøleskap, oppvaskmaskin og bestikk, talerker og kopper til utlån. Renholdet kunne vært bedre. Savnet dispensere med håndsprit både på felles kjøkken og toalettene. Renholdet på toalettet kunne fint vært bedre. I tillegg var det langt å gå til toalettet fra lavvoene. Hyggelig betjening. Kommer gjerne igjen men vil da ha hytte med eget toalett.

Takk, SKaroliussen
Anmeldt 5. juli 2020

Var i klatreparken og action rafting, samt bodde i en av de gule 5-manns hyttene. God informasjon i forkant og underveis, rene hytter, toaletter og områder og mange aktiviteter samlet på et område. Helt genialt og vi fikk masse for pengene. Ekstra skryt til dyktige instruktører Ben og Ed!! Helt konge :-)

Takk, nataliehQ4102FM