“Kjør videre 🥴”
Anmeldelse av Sognaporten

Sognaporten
Vurdert som nr. 5 av 5 Smått og godt i Aurland
Anmeldt 7. august 2021

Bestilte 200 grams burger med pommes. Burger smakte ikke bra, salaten var faktisk råtten, og brødet virket gammelt. Dyrt! Og dårlig

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, Hattama123

Anmeldt 3. august 2021

Du ankommer sulten og desperat til en ensom plass, du ser skiltet og tenker «endelig noe å spise». Du går inn og får akutt nakkesleng når du ser prisene, men på bildene ser maten veldig god ut, så du bestemmer deg for å prøve likevel.

Du venter i spenning på maten, men når brikka piper slik at du nesten får tinnitus og går for å hente maten, er synet du møter på skremmende og nesten traumatiserende.

Du leter overalt på tallerkenen. Hvor er biffsnadderen? Jeg har letet over hele tallerkenen men finner den ikke. Du begynner å lure på om det var vegetar-meny du bestilte. Du begynner å filosofere om hva pengene dine egentlig gikk til på denne tallerkenen.

Salaten må jo være den samme de brukte på bildet for 4-5 måneder siden, potet-friesene ser ut som de skal til å gro bein og stikke av, og du har enda ikke funnet biffsnadderen.

Du kan heldigvis trøste deg med noen sikkert proteinrike fluer om du klarer å fange de. Det burde ikke være så vanskelig da de er i hele lokalet ettersom søpla utenfor holder på å renne over.

Du burde tenke deg om en, nei to ganger om dette er plassen du har lyst til å investere halve månedslønna di for å få matforgiftning, spysjuke, ptsd og muligens diabetes.

Anbefales ikke på det sterkeste. Sult heller.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Counter T
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

For alt i verden, styr unna. Alle bensinstasjoner i Norge har bedre mat. Og er billigere. 75kr for en grillpølse. EN GRILLPØLSE. 175kr for en mikroskopisk porsjon biffsnadder. Som ikke var snadder i det hele tatt.
Og selv om man har brukt 700 kr på mat, så koster dassen TI KRONER. Vi brukte skogen bak, som mange andre.
Ingem synlig rengjøring eller desinfisering mellom gjester, ingen plan for smittevern i kø og sitteområde. Skulle ønske man kunne gi minuspoeng.

Aldri mer, neste gang har vi med niste.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Rune L
Anmeldt 30. juni 2021 via mobile enheter

Vi har spist her noen ganger. Har vært fornøyd. I dag spiste vi biff snadder. Dette tror jeg er den beste jeg har spist. Dette spisestedet kan jeg trygt anbefale.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Odddah
Anmeldt 5. april 2021

Dette er helt hårreisende dårlig! Skittent. Dårlig mat. Dårlig service. At en slik plassering ikke utnyttes er rett og slett tragisk. Selg stedet til noen som kan drive!

Dato for besøk: april 2021
1  Takk, 303lillianl

Reisende som så på Sognaporten, så også på

Har du vært i Sognaporten? Del dine erfaringer!