Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Dagstur i område

Fin tunell og fort å komma seg frå Aurland til Lærdal,på vinterstid er den super sleppa glatta. Dei... les mer

Anmeldt 11. september 2017
Venture393326
,
Molde, Norge
Norsk ingeniørkunst

En del blaserte tilbakemeldinger om denne tunnelen, dette er praktisk ingeniørarbeid på sitt... les mer

Anmeldt 23. mars 2016
Fornebu
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 140 anmeldelsene
  
Anmeldelser (140)
Filtrer anmeldelser
140 resultater
Vurdering fra reisende
60
53
24
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
60
53
24
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 140 anmeldelser
Anmeldt 11. september 2017

Fin tunell og fort å komma seg frå Aurland til Lærdal,på vinterstid er den super sleppa glatta. Dei blåe hallane lyser opp.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Venture393326
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2017 via mobile enheter

Lang tunnel. Bedre å kjøre via fjellet om man vil se noe. Vi kjørte rv50 flott vei når man kommer over utsiktspunkt

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, norwaytravel33
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2017 via mobile enheter

Vi måtte bare forsøke å kjøre denne tunellen. Jeg tror det er verdens lengste på mer en 25km. Morro og se de "pausestedene" de har laget inne i tunellen 3 stykker tror jeg det var.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, ianotto
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2017

Tunellen har måling av gjennomsnitts fart. Tre større hallar for trailer skal kunne snu. Her er det spesiell lyssetting.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2016

Er man i området så ta turen gjennom verdens lengste tunnel. Det er en opplevelse å kjøre gjennom en så lang tunnel, og lysshowene på 3 steder er jo litt annerledes enn i andre tunneller. Men, det er en tunnel.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Aerona72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser