Hyggelig hotell med serviceinnstilt betjening. Mange gode Corona tiltak. Bl.a. egne bord med pådekket mat til frokost. Hit kan du reise trykt. Rent og ryddig i koselige rom. Nær sentrum og badestrand.
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Sjarmerende sted med svært hyggelig betjening og anledning til å ha med hund.
Det som trekker ned er middagsrestaurant/pub med svært dyre priser og mat som ikke står i forhold til prisen. Drikke er blant det dyreste i klassen. I disse Covid-tider så vi heller ikke antydning til antibac...
Litt for myke senger for min rygg så jeg «gleder» meg til bilturen videre.
Vi er en familie med to tenåringer og to voksne. Vi bodde to netter i »rorbue» helt nede ved fjorden og stortrivdes. Egen liten terrasse med fantastisk utsikt mot fjell og fjord. Rent og ordentlig. Bra kjøkkenkrok så vi lagde egen frokost. Spar-butikk rett over gaten. Eneste minus er at det kan bli varmt på hemsen. Vi spiste middag en kveld på restauranten. Veldig bra mat. Lammesteken er en av de bedre jeg har spist!
Fantastiske små hytter. Gode senger, rent og pent. Utsikten er helt upåklagelig. Litt knotete parkering, men vi kommer gjerne tilbake! Frokosten var enkel, men er veldig god løsning i disse covid-19 tider.
Meget hyggelig personell.
For et sjarmerende sted. Føles som man går inn i stuen til noen, bare for 100 år siden.
Lett å parkere utenfor, fantastisk utsikt og en veldig veldig bra service.
Frokosten ble servert i et veldig gammelt bygg i Hagen, men det gjorde hele opplevelsen bare enda bedre.
Takk for besøket, kommer gjerne igjen
Bodde her en natt. Kostet 2000kr pr natt så regnet kanskje med at frokost var inkludert. Neida. 120kr for en stor øl og vi ble jaget fra resturanten da mine barn på 1 og 4 år fikk en is fra butikken. Dem selger forøvrig ikke pinneis på hotellet og vi hadde akkurat lagt igjen 1000kr for 3 pizzaer med drikke. Alle som jobber der snakker dårlig engelsk, litt rart midt i det norskeste av det norske men ok. Fantastisk utsikt og flott beliggenhet. Rorbuene er dog altfor dyre for kvaliteten dem har. Tven var så liten at vi så ikke hva som gikk engang