Stein Ivar Dolmen
Dato for oppholdet: november 2018
BW-Nicole, ReceptionschefBest Western Stav Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. des. 2018
Hej

Jag skulle vilja be om ursäkt för att vi inte överträffade dina förväntningar.
Vi arbetar ständigt hårt med att förbättra vår frukost. Din tillfredsställelse och åsikt är viktig för oss, för det är genom den vi får hjälp att genomföra förbättringar för att säkerställa att vi framöver erbjuder gäster en bättre upplevelse.

Jag hoppas du önskar att komma tillbaka till oss i framtiden så vi får en möjlighet att ändra det negativa intryck av oss, som du dessvärre har fått, och visa dig de framsteg vi har gjort.

Med vänlig hälsning, Nicole
16.1 km fra Best Western Stav Hotel
16.3 km fra Best Western Stav Hotel
Se flere hoteller i Hommelvik
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Gjennomgående gammel standard, treg heis, litt kjip frokost. Internett også noe tregt til tider. Betjening var på den positive siden veldig hyggelig, men fasilitetene mangler litt standard. Prisnivå: ok.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, joakimB86
Anmeldt 29. august 2018

Rommet gammel men ok for 1 natt. men når det er kaldt vann i dusjen på morgenen ble hele oppholdet bortkastet. Og når dem ansatte ikke tilbyr annen løsning slik at en får dusjet ordentlig, ødelegger dette hele oppholdet selv for 1 natt.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste alene
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, kentNor1
Anmeldt 23. august 2018

Dette var det dårligste hotellet jeg noen sinne har bodd på.De skulle ha 2600,- NOK for ett dobbeltrom. Rommet hadde akkurat plass for ei dobbeltseng og ett skrivebord. Hadde dette vært i London eller Oslo kunne jeg skjønt det, men på STAV langt fra Trondheim....... Jeg reiser mye, og opplevd mange forskjellige priser, men denna tar prisen....Ikke var det nok stikkontakter for pc utstyr m.m... Når man dusjet var de vann over hele badet pga ett enkelt forheng.Rommet var på terrasse plan og her var det alltid noen som var ute å røykte, samt pratet til langt på natt. Noe som gjorde at jeg ikke kunne lufte fra vindu slik jeg liker. Frisk luft på hotellrom gjør seg alltid, ei heller fikk sove pgs snakking.Frokosten var under "pari" hadde det den skulle, men presentasjon var det ikke lagt noe i.Nei dette hoteller vil jeg aldri sove på igjen...

Dato for oppholdet: august 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, tommywessel
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Litt gammelt og slitt, vi ble kanskje plassert på et gammelt rom fordi vi hadde med hund, men da burde det ikke koste ekstra. Frokosten var dårlig, særlig varmrettene. Her er det rom for forbedring. Utsikten er flott, men uteområdet blir litt inneklemt mellom veiene.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, F4925VOanneb
Anmeldt 2. juli 2018

Har bodd mange ganger på Stav,senest ved 2 anledninger i februar.Vi er meget fornøyd,med rom,service og mat.Veldig hyggelig betjening.Stedet er billig,det er rent,og man vet at det ikke er et 7stjrners hotell man bor på.Har bestilt overnatting igjen i neste uke,og ser fram til et hyggelig opphold.Som tips,kan Stav brukes som overnatting i
Forbindelse med syden tur,da kan du bo 2 netter t/r,for samme pris som 1 natt i Stjørdal.

Dato for oppholdet: februar 2018
1  Takk, 542tinusl