Jeg skulle en snartur til Trøndelag for et ærend, og trengte en enkel og rimelig overnatting. Hotellet fristet med sin plassering rett ved hovedvegen og utenfor bysentrum. Anmeldelsene jeg leste på gorhånd gjorde at jeg var lit skeptisk, men det var det ingen grunn til. Utvendig gir hotellet uttrykk for å være et motorhotell for folk på farten, folk som vil ha en enkel overnatting uten krav til en pen fasade. Innvendig er det rent pent og rolig. Flott utsikt over Trondheimsfjorden, fin spisesal, gode sofaer, rene og romslige rom og god dusj. Pizz og øl var på min ønskeliste, og det ble innfridd! Mange andre retter å velge i også, og betjeningen var blid og imøtekommende! Hotellet strekker seg fra vegskulder til vegskulder, med biltrafikk under hotellet. Noen rom vil nok bli sjenert med støy om du ønsker å ha vinduet åpent om natten. Mitt rom hadde vindu i en slisse mellom hotellkroppene og slapp in frisk og god luft uten plagsom støy. Rom nr.512 Jeg har ikke noe problem med å anbefale en overnatting her, og frokost fra 06.00 til 10.00 gjør det mulig å reise tidlig avgårde, etter et godt måltid!Mer