Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 98
Vis tilbud
Hotels.com
Booking.com
USD 97
Vis tilbud
Priceline
TravelocityUSD 98
Lol.travelUSD 122
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (116)
Filtrer anmeldelser
116 resultater
Vurdering fra reisende
20
24
30
25
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
20
24
30
25
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 116 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Det var ingen varmtvann i dusjen samt elendig trykk. Dårlig ventilasjon i rommet, luktet til tider surt. Frokosten var absolutt ingenting å skryte av. Eneste positive var at det var gode senger og at jeg sov godt samt at det var hyggelige folk i resepsjonen.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Mia Karolin F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Dårlig luft på rom,mye støy fra trailerparkering nedenfor da det ankom og forlot trailere hele natten gjennom.dårlig rengjort på rommet.vanskelig å finne frem til resepsjon,da eneste skilt var et lite skilt som henger over trappen opp

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, stefanstra2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Det eneste som var bra med dette hotellet var prisen og beliggenheten. Hotellet bærer preg av å være veldig gammelt. Vi opplevde også å bli vekket av brannalarmen 3 ganger grunnet varmtvannsberederen. Frokosten var helt ok - lite utvalgt, men det mest grunnleggende var på plass. Yoghurten var KNALL muggen, så det kan være lurt å dobbeltsjekke før man hiver i seg maten (selv om man helst vil komme seg bort så fort som mulig).

Romtips: Unngå om mulig å bo her
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Fredrik L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Vanskelig å finne hotellet med GPS siden nettsiden ikke oppga en adresse, kun et stedsnavn.

Hotellet er er merkelig sted. Ligger delvis over E6. Resepsjonen opp en laaaang trapp, veldig hyggelig og serviceinnstilt dame der!

Gammeldags rom, men OK, bortsett fra mye støy fra E6 og fra trailere parkert like utenfor (med termotilhengere som laget et infernalsk leven med jevne mellomrom).

Utsikt til fjorden, men det meste av utsikten var parkerte trailere og et anleggsområde, så pristillegget for fjordutsikt var bortkastet. Gardinene var nesten gjennomsiktige.

En stor terrasse nedenfor var i en katastrofal forfatning, med ugress i knehøyde mellom utemøblene. Ingen gikk dit.
OK frokost, med kaffemaskinen i ustand.

Av ting å gjøre eller se i nærheten finnes kun en bensinstasjon.

Alt i alt et sted å styre unna i fremtiden, men sikkert OK for trailersjåfører.

Romtips: Finn et annet hotell.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, GrandTour51816541762
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021

Ble møtt av trivelig betjening, og rommet var rent men slitt. Skulle gjerne hatt mulighet for å få kjøpt en enkel matbit. Dette burde latt seg gjøre. Restauranten var slitt og bar preg av mye bruk uten så mye vedlikehold. Trekkene på stolene var mye søl. Frokosten var god, og betjeningen gjorde sitt ytterste for at vi skulle ha det ok

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, elsenilsen2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser