Her bør en ta seg god tid. Stor variasjon i uttrykk. Personlig synes jeg uteområdene var de mest fascinerende.
Nydelig beliggenhet ved sjøen og en herlig hage hvor man kan nyte musikk og andre kulturelle innslag. Kanskje ikke helt ideelt for små barn, men vi koste oss likevel!
Var på besøk en regntung fredag, midt på dagen! Flott opplevelse med fine kunstinstallasjoner i nydelig natur! Utstillingen innen var også en opplevelse verdig. Her kan man bruke en god dag!
Nydelig belligende ved sjøen , fantastiske skulpturer i parkene og spennende vekslende utstillinger. Vært her før og kommer tilbake !
Mye å se, mange ulike kunstnere. Ulike uttrykk som bidrar til gode diskusjoner på hva man liker eller ikke. Blir utfordret og tenker det er mye jeg ikke forstår av kunst, men det er en opplevelse å vært å sett.
Et fantastisk sted for flotte kunstopplevelser i et unikt bygg som kommuniserer med omgivelsene; og hvor kunsten kan oppleves både ute og inne.
Lunsjbuffeen anbefales -god valuta for pengene!
Du sparer penger på å kjøpe tobillett tur/retur Hovedbanegården og inngang til museet i en pakke.
Pass på å ha kjempegod tid!