Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
eDreams
Priceline
USD 216
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 12.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
Agoda.comUSD 215
ZenHotels.com
Se alle 7 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (34)
Filtrer anmeldelser
34 resultater
Vurdering fra reisende
9
11
12
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
9
11
12
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 34 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

Om dere tar turen til Lønstrup må dere bo på dette stedet. Dette er et meget koselig sted å overnatte på . Vi ble mottatt av en koselig jente som informerte oss om plassen og deretter tok oss opp til rommet. Rommet var sånn passe stort , men noe lytt. Stedet var rent og pent . Frokosten var meget bra , mye godt å velge i.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jarle C K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018

Koselig lite hotell midt i det lille sentrum i Lønstrup.Lite soverom og ingen sitteplass,men veldig gode senger.Nydelig frokost også.Badet var stort,men kaldt og upersonelig,bare ett stort rom med wc,vask og dusj

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, gerd972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2017 via mobile enheter

Vi er 30 kolleger som drar på sykkeltur til Lønstrup en helg hver august. Bor alltid på hotell Marinella. Veldig hyggelig, og de forbedringer som blir gjort er alltid gode. Det er blitt mer moderne bad, ikke så mye nips og "dill", rent og fint. Atriet er et fint sted å samles, vi kan hente glass i hallen, koke egen kaffe, har tilgang til kjøleskap og ha samlinger i frokostsalen.
God frokost, hyggelig vertskap, sentralt, stille og rolig. Føler seg hjemme på Marinella. Enkel standard, men hyggelig.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, IngaAlise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2017 via mobile enheter

Enkelt men koselig hotell med fin beliggenhet. Bodde på standard rom hvor badet var veldig lite men alt var rent og pent. Enkel men god frokost. Kort vei til havet og fine turmuligheter helt i nærheten. Restauranter og butikker i umiddelbar nærhet. Vannkoker og glass i resepsjonen men ikke noe oppholdsrom utenom den lille resepsjonen.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Asemiriam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2016

Sjarmerende og koslig hotell sentralt i Lønstrup. Stille og deilig . God frokost.Hyggelige eiere.Gode senger. Vi bodde på et dobbeltrom superior fin størrelse .Kort vei til spisesteder og gallerier. Fine områder å gå tur på .

Dato for oppholdet: mai 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, vivig104
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser