Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 114
PricelineUSD 114
Hotels.comUSD 113
TravelocityUSD 113
TripadvisorUSD 114
FindHotel
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (70)
Filtrer anmeldelser
70 resultater
Vurdering fra reisende
16
35
18
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16
35
18
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 70 anmeldelser
Anmeldt 25. november 2019

Kort vei til Hirtshals og ferge, kort vei til Hjørring og lett å parkere. God restaurant og ok rom, selvom det ikke var stort. Hadde liten utendørs sittegruppe, men det fristet ikke i regn i oktober. Stort badeværelse og god seng. Raskt trådøst nett. Anbefales.

Dato for oppholdet: oktober 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Jens Petter S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2019

Hyggelig liten kro med rene store rom. Vi bodde bare en natt, kjørte fra fergen og skulle videre. Gode senger.
Restauranten anbefales for god mat og rikelige porsjoner.
Svært hyggelig personale og en merket godt at dette var et familiedrevet sted.
Kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, 125magnush
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2019

Kom i land i Hirsthals om kvelden og skulle sydover i Danmark. Hadde booket på Hjørring Kro for å ha et godt utgangspunkt for neste dag og hadde litt igjen av kvelden. Rent og pent og deilig mat. Tok dagens middag som var fleskestek. Stor deilig porsjon til 88 Dkr. En hel flaske vin som vi tok resten av med opp på rommet kostet til 217 kr. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, 251svens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2018

Kroen ligger i utkanten av Hjørring sentrum, på en gammel innfartsåre. Nymalte hvite gamle by, typisk for danske kroer. Det er to adskilte bygg med soverom i begge. Åpen plass i midten med god parkering. Hyggelig betjening. Spartansk innredning, men nyopppusset i annekset.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, JaniSandnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2017 via mobile enheter

Enkel og grei standard. Har overnattet her før og rommene er enkle og morgenmaten deilig, om ikke det store utvalget. Men veldig godt brød bl.a. Hadde bestilt rommet et halvt år i forveien. Da vi kom om kvelden var det stengt, men vi hadde fått kode for å åpne og nøkkel skulle ligge på disken innenfor. MEN - det gjorde den ikke. Fikk etter en stund fatt i en av de ansatte som heldigvis var på huset - og heldigvis hadde de et rom for oss. Fikk ingen forklaring på hva som var skjedd, men kjedelig å oppleve når du kommer en sen kveldstund. Fikk heller ingen forklaring eller unnskyldning - men om vi overnattet der igjen vil jeg sjekke ekstra før vi kommer.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, mortenh259
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser