Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 130
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.comUSD 130
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (119)
Filtrer anmeldelser
119 resultater
Vurdering fra reisende
17
36
36
20
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
17
36
36
20
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 119 anmeldelser
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Dette hotellet er ikke i nærheten av hva det fremstilles som på sin hjemmeside.
Minner meg om et middels Svensk hotell på 80 tallet.
En skam for oss som syntes det var dejlig å være norsk i Danmark.
Glem Hjørring by, det er ikke som før når vi dro på telt-tur til Løkken og shoppa i Hjørring.
Puben ved siden av er elendig og er heller ikke noe å skryte av.
Dra til Aalborg eller Køben.
Vi har blitt litt bedre vant i gode olje Norge til å være lykkelig i fattige Jylland.
God sommer

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, 637jano
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2019

Koselig hotell med hyggelig betjening og god frokost. Rommet var stort og fint med vannkoker så en kunne lage seg kaffe eller te og et lite kjøleskap. Pluss for gratis parkering. Her kommer vi gjerne igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2019
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Reisevi4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christoffer M, Gæsteansvarlig på Hotel Phonix Hjorring, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2019
Google-oversetting

Hej

Tak for den pæne anmeldelse.

I er meget velkommen til at komme igen en anden gang.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2019

Til denne prisen og til å være et 3-stjernes hotell er det et kupp! Det var rent og ordentlig, vennlig personale. Utrolig bra senger med skikkelige puter - sov som en stein! Det er jo ikke et luksus hotell, men har alle funksjoner for et bra opphold til en veldig grei pris! Stor gratis parkering som gjør det enkelt å bruke hotellet som "base" for dagsutflukter i området. Det er også flere meget bra restauranter i umiddelbar nærhet.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, Ove H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christoffer M, Gæsteansvarlig på Hotel Phonix Hjorring, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2019
Google-oversetting

Hej Ove

Tusinde tak for den fine anmeldelse.

Jeg er glad for at i havde et godt ophold og alt var som det skulle være.

Vi håber at vi kan byde jer velkommen en anden gang.

Med venlig hilsen
Familien Messmann

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Dette er gammelt, men alikevel et forholdsvis sjarmløst hotell. Beliggenheten er svært sentral, midt i byen. Bare noen hundre meter fra jernbanestasjonen.

Resepsjonisten var veldig hjelpsom og fant en god parkering for syklene våre. Bak en låst dør.

Morgenmaten er ganske ordinær. Godt brød og mer enn nok å velge i av pålegg.

Det er noen staselige sittegrupper mot gågata i glassverandaen.

En del steder er det litt vanskelig å skjule at det er et oppussingsbehov, men det fungerer.

Fra øverste etasjen er det fin utsikt over byens tak og trær.
Men har du rom ut mot gaten og sover med åpent vindu kan du overvære de mest fantastiske rallende fyllebrøl i løpet av natta.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, torj623
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Herlig betjening ved innsjekk. Veldig hyggelig og smørblid. Ekstremt lettvint med parkering utenfor da de har 40 plasser i bakgården. Rommene var veldig store, sengene ikke fullt så gode, og badet kunne vært renovert. Romlig hotell, men alt var rent. Det er jo viktig!

Frokosten var kjempebra. Stort utvalg av brød, pålegg og frokostblandinger. Bok utvalg av drikke og kaffe.

Vi takker for et generelt fint opphold

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, 5bj_rnars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christoffer M, Receptionschef på Hotel Phonix Hjorring, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2019
Google-oversetting

Tusinde tak for de pæne ord.
Håber at se dig en anden gang.
Hilsen og god sommer
Christoffer Messmann & familie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser