Den 4. dagen var søppelet ikke blitt fjernet, rommet ikke ryddet/vasket, skiftet sengetøy og kun håndklær er byttet en gang (fordi jeg ba om dette). Toalettpapir er ikke fyllt på så vi måtte be om dette. Vi får ett dusjhåndkle hver, men bare ett håndhåndkle på deling.
Rommet er av god størrelse, men det er kun 2 vonde stoler med rett rygg å sitte i på rommet (se bilde), ingen sofa eller myke sittestoler, så vi måtte sitte i sengen når vi var på rommet om kvelden.
På badet er det ett ekkelt dusjforheng som klistrer seg til kroppen og er skikkelig uhygienisk, noe som bør være uhørt i 2020 og i disse korona-tider. Det er heller ikke blendingsgardiner, så det er lyst i rommet på morgenen.
Frokosten er OK, men buffé er kanskje ikke så lurt under korona-krisen hvor vi ser at mange tar på maten med fingrene?
Det eneste positive ved hotellet er betjeningen, her er alle veldig hyggelige og blide . Beliggenheten er også bra i Hjørring, rett ved gågaten.
Hotellet er gammelt og har sikkert mye historie, men det meste er bare «slitent og gammelt».
Vi valgte å reise hjem én dag tidligere fra hotellet. Absolutt ikke verdt pengene.
* Vi ble ringt...Vi skulle være her 5 netter og hadde bestilt et «superior rom» som skulle være veldig bra, vi betalte litt over norske kroner 7.000,- (inkl. 2 greenfee for golf á danske kroner 300,-)
* Vi ble ringt opp av hotellet dagen etter at vi kom hjem og de sier at de hadde gitt oss beskjed om at vask, fjerning av søppel, skifte av sengetøy ikke ville skje pga Korona. Dette stemmer ikke, hverken min mann eller jeg har fått disse beskjedene. De ba også om at vi endret anmeldelsen her på TripAdvisor, så denne versjonen er litt endret i forhold til opprinnelig anmeldelse.
Mer
Vis mindre