Christoffer Messmann, Markedsføring på Hotel Phonix Hjorring, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. juli 2020
Hej Ellen Tak for din anmeldelse, som jeg har et par kommentarer til:
* Det er korrekt at jeg har ringet til dig i dag, da jeg synes, at det er rigtig fint, at gæster skriver anmeldelser af hoteller, men jeg synes ikke det er i orden, når fakta er direkte forkert.
Som jeg fortalte i telefonen så har vi video overvågning af receptionen, og da I checkede ind den 23.7. kl. 14.16 fortalte Mikkel, der checkede jer ind, at der ikke ville være daglig rengøring grundet Corona af hensyn til jeres sikkerhed som gæst og vores som personale. Han viste jer skiltet med disse informationer, der står i midten på receptions disken. I blev også gjort opmærksomme på, at der var håndklæder, kopper og affaldsposer på borde på værelses gangene, og ved receptionen. Samtidig fortalte han, at hvis I ville have skiftet sengetøj eller gjort rent, kunne I sige til. Forøvrigt et "Corona tiltag" som vi får stor ros for af andre gæster.
I var i baren og receptionen hver dag og hentede bl.a. også ofte isterninger, så jeg forstår ikke, hvorfor din utilfredshed slet ikke blev nævnt mens I var her.
Regingen lød på DKK. 4.384.- for 5 nætter inklusiv morgenmad og 2 x Greenfee a DKK. 350.- I følge dagens kurs i norske kroner så giver det Nok. 6.283,- Så der er et stykke vej op til de 8.000 kroner som du skrev første gang og stadig et stykke vej til 7.000 norske kroner som du skriver nu.
Jeg vil gerne pointere, at jeg ikke bad dig om at ændre anmeldelsen, - du foreslog det, og det sagde jeg at jeg ville sætte stor pris på at du gjorde, da det faktuelle ikke var rigtigt. Umiddelbart kan jeg kun se, at det er prisen du har ændret ift. den oprindelige anmeldelse, - og prisen er stadig ikke korrekt.
Jeg kan kun igen beklage, at I intet nævnte mens I boede her, for så havde vi haft mulighed for at gøre noget.
Med venlig hilsen Direktør Birgitte Messmann
Dette hotellet er ikke i nærheten av hva det fremstilles som på sin hjemmeside. Minner meg om et middels Svensk hotell på 80 tallet. En skam for oss som syntes det var dejlig å være norsk i Danmark. Glem Hjørring by, det er ikke som før når vi dro på telt-tur til Løkken og shoppa i Hjørring. Puben ved siden av er elendig og er heller ikke noe å skryte av. Dra til Aalborg eller Køben. Vi har blitt litt bedre vant i gode olje Norge til å være lykkelig i fattige Jylland. God sommer 😄
Dato for oppholdet: juli 2020
Spør 637jano om Hotel Phonix Hjorring
Takk, 637jano
Koselig hotell med hyggelig betjening og god frokost. Rommet var stort og fint med vannkoker så en kunne lage seg kaffe eller te og et lite kjøleskap. Pluss for gratis parkering. Her kommer vi gjerne igjen.
Dato for oppholdet: oktober 2019
Verdi
Sted
Service
Spør Reisevi4 om Hotel Phonix Hjorring
Takk, Reisevi4
Christoffer M, Gæsteansvarlig på Hotel Phonix Hjorring, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2019
Hej
Tak for den pæne anmeldelse.
I er meget velkommen til at komme igen en anden gang.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Til denne prisen og til å være et 3-stjernes hotell er det et kupp! Det var rent og ordentlig, vennlig personale. Utrolig bra senger med skikkelige puter - sov som en stein! Det er jo ikke et luksus hotell, men har alle funksjoner for et bra opphold til en veldig grei pris! Stor gratis parkering som gjør det enkelt å bruke hotellet som "base" for dagsutflukter i området. Det er også flere meget bra restauranter i umiddelbar nærhet.
Dato for oppholdet: oktober 2019
Spør Ove H om Hotel Phonix Hjorring
Takk, Ove H
Hej Ove
Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Jeg er glad for at i havde et godt ophold og alt var som det skulle være.
Vi håber at vi kan byde jer velkommen en anden gang.
Med venlig hilsen Familien Messmann
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Dette er gammelt, men alikevel et forholdsvis sjarmløst hotell. Beliggenheten er svært sentral, midt i byen. Bare noen hundre meter fra jernbanestasjonen.
Resepsjonisten var veldig hjelpsom og fant en god parkering for syklene våre. Bak en låst dør.
Morgenmaten er ganske ordinær. Godt brød og mer enn nok å velge i av pålegg.
Det er noen staselige sittegrupper mot gågata i glassverandaen.
En del steder er det litt vanskelig å skjule at det er et oppussingsbehov, men det fungerer.
Fra øverste etasjen er det fin utsikt over byens tak og trær. Men har du rom ut mot gaten og sover med åpent vindu kan du overvære de mest fantastiske rallende fyllebrøl i løpet av natta.
Dato for oppholdet: august 2019
Spør torj623 om Hotel Phonix Hjorring
Takk, torj623
Herlig betjening ved innsjekk. Veldig hyggelig og smørblid. Ekstremt lettvint med parkering utenfor da de har 40 plasser i bakgården. Rommene var veldig store, sengene ikke fullt så gode, og badet kunne vært renovert. Romlig hotell, men alt var rent. Det er jo viktig!
Frokosten var kjempebra. Stort utvalg av brød, pålegg og frokostblandinger. Bok utvalg av drikke og kaffe.
Vi takker for et generelt fint opphold
Dato for oppholdet: juli 2019
Spør 5bj_rnars om Hotel Phonix Hjorring
Takk, 5bj_rnars
Christoffer M, Receptionschef på Hotel Phonix Hjorring, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2019
Tusinde tak for de pæne ord. Håber at se dig en anden gang. Hilsen og god sommer Christoffer Messmann & familie