Dette er egentlig en cafe i Hjørring som har ca 10 rom de leier ut. De har både enkeltrom, døbbeltrom, stort dobbeltrom og hotell leilighet. Vi bodde på et såkalt stort dobbeltrom. Dette lå i i 3. etg i en sidebygning til selve cafeen. Leiligheten vr fin og lys med mange takvinduer, men vær obs på at det er skråtak i den øverste etasjen.
Rommet var fint, men enkelt. Dog har du alt du trenger, dvs senger, sofagruppe med salongbord, TV med mange tv-kanaler, stol, bad med dusj og en egen kjøkkenkrok med komfyr og kjøleskap. Oppvasken må du selv stå for, men hotellet sørger for det du trenger.
Cafeen fungerer spm spisested for hotellets gjester og byens befolkning. Det er egentlig ingen resepsjon, men man henvender seg til cafepersonalet for å sjekke inn.
Personalet er hyggelige og imøtekommende, og man kan spise mat, eller kun ta noe å drikke enten inne i cafeen, eller ute i bakgården når det er pent vær.
Vår obs på at cafeen kun er åpent fra kl. 17 til 21. Etter det er det ikke personal til stede på jobb, men er tilbgjengelige pr telefon. Man kan fritt komme til rommet sitt uten personal til stede.
Frokost er ikke inkludert i prisen, men kan kjøpes som et tillegg, og serveres da i caffen på morgenen. A la carte menyen er god, og du får SVÆRT mye mat for pengene. Min porsjon med middag kunne ha mettet tre personer! Og det er billig!
Hjørring er et lite tettsted kun 15 minutters kjøring fra kaien i Hirtshals. Ellers er det et lite sentrum med butikker, restauranter og noen få puber, men forvent ikke for mye av Hjørring. Dette er ikke stedet å tilbrine mange dager, men det fungerer fint dersom du har tenkt å kjøre lit rundt, for eksempel til Skagen, Aalborg osv.