Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overnatting med mat”
Anmeldelse av Hotellet

Hotellet
Vurdert som nr. 8 av 98 Restauranter i Hjørring
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 28. juli 2020

Meget bra service, super mat og flotte rom! Dette er sted som anbefales på det sterkeste.
Hit skal vi dra igjen!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 349lassec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (86)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 86 anmeldelser

Anmeldt 23. mars 2019 via mobile enheter

Vi kom på kvelden, da ferja til Norge var innstilt. Vi ble tatt godt imot og fikk flotte rom. Vi spiste middag og dessert. Maten var kjempegod!

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Stineshverdag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2018

Vi fant stedet på nettet og ble fristet til å forsøke. Restauranten gav et tillitsvekkende utseende, så jeg bestilte et rom. Vi ble lovet et rom i andre etasje. Men da jeg fortalte at vi hadde problem med trapper, fikk vi i stedet en liten leilighet i første etasje. Fantastisk. Om kvelden spiste vi i restauranten, og maten var nydelig. Dansk flesk som var skikkelig stekt og en kylling som var nydelig tilberedt. Natten var rolig og behagelig. Om morgenen spiste vi en typisk dansk frokost.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 246wasa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2017 via mobile enheter

Spiste i restauranten to ganger i forbindelse med ferie i byen. Og begge måltider var feriens beste. Spiste and den ene dagen og 12 timers stekt biff andre. Begge retter var godt satt sammen og smakte nydelig. Fikk god vin tii maten og prisen for måltidet er vel ca den halve i forhold til hva vi måtte betalt i Norge. Anbefaler å bestille bord på forhånd hvis mulig.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, nmgarnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2017 via mobile enheter

Utrolig velsmakende måltid. Løksuppa var perfekt med rik og god smak. Stekt flesk med persillesaus og nypoteter var en innertier med gode smaker og rause porsjoner. Dette er den beste middagen vi har spist i Danmark. Serveringen var kjapp og hyggelig. « hos oss er det greitt å bruke fingrene». Kald og god drikke, og akeviten ble fylt helt til randen av den hyggelige kokken som så at vi manglet noe. Dansk raushet på sitt beste !

Dato for besøk: juli 2017
Takk, haakonj934
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hotellet, så også på

 
Lonstrup, Hjørring
 

Har du vært i Hotellet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din