Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Danmarkstur 2022!”
Anmeldelse av Min Restaurant

Min Restaurant
Få mat levert
Vurdert som nr. 17 av 140 Restauranter i Hjørring
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk fin å innbydende buffet! Maten var kjempe god, betjeningen var utrolig hyggelig! Noe for alle sammen, da min mann å sønn er utrolig kresne i mat veien :) Kommer veldig gjerne tilbake ❤️

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Siv Cathrin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (89)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 89 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2021

Jeg gir terningkast 6 for utrolig god service.
Wonton suppen skulle jeg ønske jeg hadde ved siden av meg nå også. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Benedicte P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. oktober 2019 via mobile enheter

Vi var flere familier som kom for å spise på buffet. Veldig god mat og super service! Har allerede planlagt neste besøk.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, sunshinemonica
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Maten var god og velsmakende. Grei atmosfære. Personalet var imøtekommende og effektive med å fjerne tallerkener.
Kjekt for både små og store.
Grei pris

Dato for besøk: juli 2019
Takk, mariusf777
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2019

litt utenfor sentrum av Hjørring ligger denne restauranten. Her blir man tatt godt i mot. Maten vi spiste var buffet. Pleier å styre unna det på restaurant. Men her var det aldeles nydelig. Og så billig at det ikke er til å tro. I tillegg så hadde de gode viner som heller ikke kostet mer en et par hundrelapper for flasken. Best av alt en veldig hyggelig betjening og ledelsen spesielt. Her skal vi tilbake.

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Trond L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Min Restaurant, så også på

Hjørring, North Jutland
Hjørring, North Jutland
 

Har du vært i Min Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.