Helt magisk å være her. Virkelig verdt pengene og er absolutt en plass en bør besøke! Opplevelsen vi sitter med etter besøket er at det var en magisk plass. Anbefaler denne dyreparken til alle!
Dette er en av de flotteste opplevelsen jeg har hatt. Et fantastisk natur med dyr og fugler som du neppe finner andre steder.
Her kan du vandre i timevis og bare undres over jordas skapninger.
Vi avsluttet vår tur i « Afrika» med sjiraffer, sebra og nesehorn.
Dette er ekte.
Dette var definitivt den flotteste dyrehagen jeg har besøkt. Alle dyrene hadde store områder å bevege seg på og det var rent og pent over alt. En fantastisk park. De hadde eget show med fugler som var trent opp, krokodiller m.m.
Dette var et sted hvor dyrene trivdes selv om de var i fangenskap.
G'day!
Thank you for this wonderful feedback. We're so thrilled you enjoyed your day with us and hope to see you again soon!
Zooet fremstår som nytt og velholdt. Dyrene har bra med plass og det er lett å se dem. Som vanlig dyr og dårlig mat - hvorfor er det ingen slike steder som tilbyr noe som minner om sunt og godt?
Krokodilleshovet var spennende. Fint at en kan få klappe en koala og mate elefanter uten å betale ekstra for det. Også spennende å gå fritt innimellom kenguruer. Absolutt verdt et besøk.