Cathrine E og Kim S
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. jan. 2019
Dato for oppholdet: september 2018
Romtips: fantastisk øy,rom og mat/vin
MoofushiResort, General ManagerConstance Moofushi Maldives, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1. feb. 2019
Dear Cathrine,

Sunny Greetings from Constance Moofushi!

Thank you for sharing such a lovely review with us.

It is truly delightful to read that we managed to create a special experience for every of your visits and that you are already planning your next trip to our little paradise. I appreciate your kind comments about the beauty of the island, food quality and diving experience.

We look forwards to your next visit.

Kind Regards,

Se flere hoteller i Moofushi Island
3 897
3 897
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Kom i går hjem fra dette paradiset og kunne ikke vært mer fornøyd! Helt fra vi landet i Male ble vi tatt hånd om og fulgt til en herlig lounge hvor vi fikk lett servering og info om tid for vårt sjøfly videre.

Ved ankomst til hotellet blir vi igjen tatt i mot på en fantastisk måte, og fulgt inn i resepsjonen hvor vi fikk utdelt skoposer til skoene våre- de trenger du ikke under oppholdet 😊
Vi fikk en flott omvisning og ble fulgt til rommene våre. Vi bodde i senior water villa og de var veldig fine. God plass, rene og velholdte med en god uteplass med direkte adgang til havet. Her koste vi oss masse! Den herlige velfylte minibaren inneholdt alt vi kunne tenke oss.

Stranden var helt vanvittig! Vakker hvit sand, herlig turkis hav og fantastiske snorklemuligheter. Helt gratis får du tilbud om utstyr til snorkling, padleboard, kajakk, tråbåt, og katamaran. Herlig å kunne låne og kose seg! Det var utrolig rent og pent også. De ansatte ryddet og holdt alt i orden hele tiden.

Maten var også veldig bra. Det var et kjempe utvalg og vi koste osd til alle måltider. Ved frokost var det et uendelig utvalg av ferskpresset juice og smoothier hver dag, masse deilig brød og varme retter men min favoritt; det sto noen herlige folk og stekte egg og omeletter etter ditt ønske hele tiden! Snakk om å bli bortskjemt. Til lunsj kan man velge og vrake i kalde og varme retter, noe som også gjelder middagene. Det var ulike temaer hver kveld eks. Indisk, italiensk, lokal mat, orientalsk osv. Mine barns favoritt; pizza, nystekt i steinovn hele tiden og pasta stasjonen hvor de laget de herligste pastaretter etter deres ønske. For deg som liker en god vin til maten, er de svært dyktige og hjelpsomme og har mye godt å tilby.

Alle som jobber på stedet virker å være en stor lykkelig familie. De er svært service innstilte og hjelper deg med alt du måtte ønske. De er blide og rause og du kjenner det er ekte.

I løpet av oppholdet hadde en av mine døtre bursdag, noe de virkelig sørget for å feire med oss. Til middag kom vi til et nydelig dekorert bord på stranden, omringet av lys og blomster. De hadde ordner med kake, sang og bursdagskort. Ikke nok med det, når vi kom tilbake til rommet var sengen nydelig pyntet med blomster og bursdagshilsen!

Er du ute etter et sted med god stemning, nydelig mat og drikke, et utrolig team med ansatte og ro langt inn i sjela... da er dette det beste valget!

Vi kommer tilbake!!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Jeanette S
MoofushiResort, General Manager på Constance Moofushi Maldives, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2018

Dear Jeanette,

Sunny Greetings from Constance Moofushi.

It is so nice of you to take the time and provide us such detailed and precise feedback of your stay!

I am happy that your family had such a wonderful time with us and we managed to create a special moment for your daughter’s birthday. It is great that you enjoyed the relaxing atmosphere of our island with white sand beach and turquoise ocean around.

We will be happy to welcome you back again in the future!

With best regards,

Sasha Tyas

Anmeldt 30. juni 2017

Vi tok fly fra Sri Lanka til Male og ble tatt godt imot av personell fra hotellet når vi landet. De tok bagasjen til innsjekking og vi ble kjørt med shuttlebuss til sjøflyterminalen. Her hadde Constance Moofushi egen lounge med air-condition, mat og drikke. Etter en time var sjøflyet klart for å ta oss ut til Moofushi. Det lønner seg å være først inn på flyet slik at du får et sete ved vinduet. Utsikten kan ta pusten fra de fleste der man flyr over den ene atollen etter den andre. Når vi landet ved Constance Moofushi ble vi tatt i mot på bryggen av ansatte fra hotellet. Bagasjen ble lastet over på en golfbil mens vi fikk en privat omvisning på hele øyen med en av de ansatte. Øyen er jo ikke stor, det tar ca 10 minutter å gå rundt hele øyen. Vi hadde bestilt en senior water villa, og den svarte virkelig til forventningene. Bagasjen var allerede kommet på rommet når vi fikk nøkkelen. Og for en nydelig villa. Endeløs ocean view, trapp rett ned i sjøen og egen dusj på terrassen. Store solsenger med gode madrasser, og nye håndklær hver dag. Upåklagelig room service hver morgen og turn-down service på kvelden. Minibaren ble fylt opp med vin, øl, snacks, vann og mineralvann hver dag. Det er tre spisesteder på øyen. En buffet (til frokost og middag) med et utrolig utvalg av mat og temakvelder hver dag i uken. Fantastisk god mat og service, og et utrolig utvalg av vin på all-inclusive listen. I beach baren har de en enklere meny + godt utvalg av smoothies og annen drikke. Kritthvite sandstrender og krystallklart vann gjør at du ser fisker godt fra bryggen og at du enkelt kan snorkle rett v/stranden. En liten svømmetur ut til revet gjør at du får en fantastisk opplevelse. Vi fikk utdelt snorkleutstyr ved ankomst som var inkludert i prisen. Servicenivået var helt utrolig bra hele vårt opphold :)

Dato for oppholdet: juli 2016
1  Takk, Thaugland
MoofushiResort, General Manager på Constance Moofushi Maldives, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2017

Dear Thaugland,

Sunny Greetings from Constance Moofushi!

Thank you very much for your kind words in regards to your recent stay at our hotel.

It is a pleasure to see that you experienced an excellent service from the very first moment of your vacation. I am happy that you enjoyed the comfort of your villa and that we exceeded your expectations in all aspect of your holiday. I am also delighted that you took the time to explore the island and its beautiful nature and coral reefs.

I hope you will remember us while planning your next vacation as we look forward to seeing you again!

Best Regards,

Olivier de Guardia

Anmeldt 1. april 2016

Avslappende atmosfære på ei vakker øy. Enestående service. Smilende og hjelpsomme ansatte. Meget høy standard på alt. Vakker stand og utrolige snorklemulighter. En ferie som overgikk alle våre forventninger. En totalopplevelse som vanskelig kan toppes. Fantastisk!

Dato for oppholdet: mars 2016
1  Takk, hannmat
MoofushiResort, General Manager på Constance Moofushi Maldives, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. april 2016

Sunny greetings from Constance Moofushi Maldives!

Thank you for your positive review here on Trip Advisor and for taking the time to share your impressions with other travelers.

It seems that we exceeded your expectations in all areas from the well appointed Villa, our warm and friendly staff, the island beauty, our choice of Restaurants, our daily changing food and the extensive list of cocktails, mock tails and drinks, as well as our wine list.

We are glad that you think of us as "Paradise" and like to invite you to return to our Jewel Island in the near future.

With the best regards,

Olivier de Guardia

Anmeldt 20. juli 2015

Virkelig en fantastisk ferie! Nydelig mat, serviceminded og kompetent personell, gode bade -og snorkleopplevelser. Meget dyktige dykkeinstruktører og utsøkte dykkemuligheter.
Var her på far/sønn tur med for å dykke og slappe av. Øyen er liten og intim, men alltid muligheter for å ha det privat.
Skal tilbake neste år!

Dato for oppholdet: juli 2015
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, kare_brustad
MoofushiResort, General Manager på Constance Moofushi Maldives, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2015

Sunny greetings from Constance Moofushi Maldives!

Thank you for staying with us here in Constance Moofushi and writing about it on Trip Advisor.

We are happy that you found our food "lovely" and that you and your son enjoyed your Snorkeling and Diving excursions together.

It is great to read that it was an adventure and we are delighted that you plan to return for another visit to Constance Moofushi in the near future.

With the best regards,

Kai Hoffmeister

Anmeldt 13. mars 2015 via mobile enheter

Uhøytidelig og avslappende ferie. Samtidig ligger det kvalitet og klasse bak alt. Vakkert sted, vakkert vann, vakker mat, vakker strand, vakkert lys, vakre farger gir tidenes fotoalbum fra et fantastisk sted. Restauranter og fasiliteter er av høy standard og alle som jobber her ønsker oss alt det beste.

Dato for oppholdet: mars 2015
1  Takk, 39anitas