Kom i går hjem fra dette paradiset og kunne ikke vært mer fornøyd! Helt fra vi landet i Male ble vi tatt hånd om og fulgt til en herlig lounge hvor vi fikk lett servering og info om tid for vårt sjøfly videre.
Ved ankomst til hotellet blir vi igjen tatt i mot på en fantastisk måte, og fulgt inn i resepsjonen hvor vi fikk utdelt skoposer til skoene våre- de trenger du ikke under oppholdet 😊
Vi fikk en flott omvisning og ble fulgt til rommene våre. Vi bodde i senior water villa og de var veldig fine. God plass, rene og velholdte med en god uteplass med direkte adgang til havet. Her koste vi oss masse! Den herlige velfylte minibaren inneholdt alt vi kunne tenke oss.
Stranden var helt vanvittig! Vakker hvit sand, herlig turkis hav og fantastiske snorklemuligheter. Helt gratis får du tilbud om utstyr til snorkling, padleboard, kajakk, tråbåt, og katamaran. Herlig å kunne låne og kose seg! Det var utrolig rent og pent også. De ansatte ryddet og holdt alt i orden hele tiden.
Maten var også veldig bra. Det var et kjempe utvalg og vi koste osd til alle måltider. Ved frokost var det et uendelig utvalg av ferskpresset juice og smoothier hver dag, masse deilig brød og varme retter men min favoritt; det sto noen herlige folk og stekte egg og omeletter etter ditt ønske hele tiden! Snakk om å bli bortskjemt. Til lunsj kan man velge og vrake i kalde og varme retter, noe som også gjelder middagene. Det var ulike temaer hver kveld eks. Indisk, italiensk, lokal mat, orientalsk osv. Mine barns favoritt; pizza, nystekt i steinovn hele tiden og pasta stasjonen hvor de laget de herligste pastaretter etter deres ønske. For deg som liker en god vin til maten, er de svært dyktige og hjelpsomme og har mye godt å tilby.
Alle som jobber på stedet virker å være en stor lykkelig familie. De er svært service innstilte og hjelper deg med alt du måtte ønske. De er blide og rause og du kjenner det er ekte.
I løpet av oppholdet hadde en av mine døtre bursdag, noe de virkelig sørget for å feire med oss. Til middag kom vi til et nydelig dekorert bord på stranden, omringet av lys og blomster. De hadde ordner med kake, sang og bursdagskort. Ikke nok med det, når vi kom tilbake til rommet var sengen nydelig pyntet med blomster og bursdagshilsen!
Er du ute etter et sted med god stemning, nydelig mat og drikke, et utrolig team med ansatte og ro langt inn i sjela... da er dette det beste valget!
Vi kommer tilbake!!