Et virkelig paradis! Jeg tilbragte to uker her med familien min, og hadde en helt fantastisk ferie.
Vi bodde i to såkalte «water villas», som begge var nyoppussede og holdt høy standard. Svært god rengjøring. Glassvegger inn til badet, som kan være verdt å merke seg hvis en ønsker seg særlig privatliv.
Helt uslåelige omgivelser, med fantastiske og eksotiske naturopplevelser. Godt vedlikeholdte strender og planter. Svært frodig og rikt dyreliv.
God, trygg og autentisk mat. Godt utvalg, også for vegetarianere. Svært vennlige ansatte!
Et bredt aktivitetstilbud, der jeg særlig anbefaler snorkletur (som inngår i all-inclusive), hvalhaisvømming, SUP, kajakk, «tube» og tennis. Liten, men funksjonell gym med et lite utvalg apparater.
Anbefaler også å besøke Ocean Spa. Helt fantastisk opplevelse. Avslappende massasje med utsikt ned i vannet.
Det eneste jeg har å bemerke er at servitørene kunne være litt trege med borddekking og servering. Ellers ypperlig service!
Alt i alt et helt fantastisk sted! Takknemlig for alle opplevelser og all vennlighet vi ble møtt med.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Svømmebasseng