Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 13:00 - 18:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Ishavskatedralen på
fra USD 5,20
Mer informasjon
1 times fotocruise
21 anmeldelser
fra USD 57,74
Mer informasjon
Anmeldelser (3 181)
Filtrer anmeldelser
3 181 resultater
Vurdering fra reisende
934
1 171
817
187
72
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
934
1 171
817
187
72
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 3 181 anmeldelser
Anmeldt 6. januar 2019

Dette er en kirke alle besøkende i Tromsø bør besøke. Den er stilren og vakker, og har den fineste glassmosaikken i byen.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Aase J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2018

Har. Vært ved og denne kirken ved forskjellige anledninger. Nå sist var det i bisettelse av ene Get gammel dame fra Ranfjorden.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 833alfredd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Denne katedralen husker jeg fra da jeg var liten og det er over 40 år siden. Derfor var det ekstra morro å ta joggetur fra ishavshotellet og over broa, for å se katedralen på nært hold.
Artig å føle naturkreftene med kraftig vind over broa.
Pris for å komme inn i katedralen var 50 Nrk.men jeg var ikke inne.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Geir Martin A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2018

Flott beliggenhet, en halvtimes spasertur fra sentrum i Tromsø. En opplevelse å komme ut fra midnattskonsert om sommeren, etter konsert i kirken, og møte midnattsola! Altertavla er enormt flott! Etter kirken kan man ta en rask spasertur til Fjellheisen, eller gå opp sherpatrappa under heisen. Å oppleve midnattsola speile seg i kirka fra baksiden av kirken er også en opplevelse!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, solveigkj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018

Katedralen er et skue fra utsiden, og du ser den nesten hvor enn du er i Tromsø. Har noen rare åpningstider, så sjekk dette før dere drar hit, hvis du vil inn og se.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, hlaud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser