Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 13:00 - 18:00
Lagre
Nordens Paris: En selvguidet lydtur i Tromsø
8

Bestill på forhånd
fra
kr 75,47
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Ishavskatedralen på
fra kr 75,47
Mer informasjon
fra kr 790,00
Mer informasjon
fra kr 1 190,00
Mer informasjon
fra kr 1 590,00
Mer informasjon
Anmeldelser (3 256)
Filtrer anmeldelser
3 256 resultater
Vurdering fra reisende
963
1 195
830
192
76
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
963
1 195
830
192
76
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 3 256 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Det er ikke ofte en må betale for å se en kirke , her koster det 50 kr per person , ingen guide men en meget grinete dame i billettluken , ingen brosjyrer, skilt eller annen info om kirken som ligger i et trafikkert vei kryss

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, sorhus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Denne er bedre plassert enn mange andre kirker og pryder bybildet. Vi tok en tur over brua og tilbake for å titte på den, og den tar seg virkelig godt ut, nesten så den vikter over byen. Men den er plassert helt unikt dårlig i forhold til å ta private fine bilder med gode bakgrunner for privatpersoner, ikke at det har så stor betydning. Men uansett var det å sitte på trappen her i solnedgang helt magisk og kan anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. februar 2019

Denne har tidligere blitt sett bare på utsiden av bilder og videoer. Opplevelsen av lyset inne i katedralen var en fin opplevelse som ga glede. Kan anbefales til alle.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Freddytollefsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. februar 2019 via mobile enheter

Kjent syn, et must å besøke, flotte glassmalerier bak alteret. Men det forsvarer ikke en inngangspris på 50 kroner pr.stk

Dato for opplevelse: februar 2019
2  Takk, thordagliet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. februar 2019 via mobile enheter

Tromsdalen kirke, Ishavskatedralen, var et flott skue. Det er jo et sted man må besøke når man er i Tromsø.

Dato for opplevelse: januar 2019
1  Takk, Nobelty
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser