Å kreve inngangsbilletter a kr 50 per person for å gå inn i kirken er noe jeg er sterkt imot. Vi valgte derfor å se stedet fra utsiden.
Flott bygg som en bør komme helt inntil for å få et ordentlig inntrykk av. Jeg ville vel ikke ha betalt kr 50,- for å gå inn, for ser en gjennom rutene så får en likevel et bra inntrykk.
Fin guide som snakket om kirkens historie. Veldig interessant og flink guide. Stilig kirke! Koster 50 kr å komme inn, men sammenlignet med øvrige priser i Tromsø, er dette det billigste vi gjorde... Absolutt verdt et besøk!
Det er ikke ofte en må betale for å se en kirke , her koster det 50 kr per person , ingen guide men en meget grinete dame i billettluken , ingen brosjyrer, skilt eller annen info om kirken som ligger i et trafikkert vei kryss
Denne er bedre plassert enn mange andre kirker og pryder bybildet. Vi tok en tur over brua og tilbake for å titte på den, og den tar seg virkelig godt ut, nesten så den vikter over byen. Men den er plassert helt unikt dårlig i forhold til å ta private fine bilder med gode bakgrunner for privatpersoner, ikke at det har så stor betydning. Men uansett var det å sitte på trappen her i solnedgang helt magisk og kan anbefales!
Denne har tidligere blitt sett bare på utsiden av bilder og videoer. Opplevelsen av lyset inne i katedralen var en fin opplevelse som ga glede. Kan anbefales til alle.