Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 13:00 - 18:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Ishavskatedralen på
fra USD 5,20
Mer informasjon
1 times fotocruise
22 anmeldelser
fra USD 60,77
Mer informasjon
Anmeldelser (3 182)
Filtrer anmeldelser
3 182 resultater
Vurdering fra reisende
935
1 171
817
187
72
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
935
1 171
817
187
72
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 3 182 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Å kreve inngangsbilletter a kr 50 per person for å gå inn i kirken er noe jeg er sterkt imot. Vi valgte derfor å se stedet fra utsiden.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, lisy504
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Flott bygg som en bør komme helt inntil for å få et ordentlig inntrykk av. Jeg ville vel ikke ha betalt kr 50,- for å gå inn, for ser en gjennom rutene så får en likevel et bra inntrykk.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Ketil H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Fin guide som snakket om kirkens historie. Veldig interessant og flink guide. Stilig kirke! Koster 50 kr å komme inn, men sammenlignet med øvrige priser i Tromsø, er dette det billigste vi gjorde... Absolutt verdt et besøk!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, April-Elin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Det er ikke ofte en må betale for å se en kirke , her koster det 50 kr per person , ingen guide men en meget grinete dame i billettluken , ingen brosjyrer, skilt eller annen info om kirken som ligger i et trafikkert vei kryss

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, sorhus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Denne er bedre plassert enn mange andre kirker og pryder bybildet. Vi tok en tur over brua og tilbake for å titte på den, og den tar seg virkelig godt ut, nesten så den vikter over byen. Men den er plassert helt unikt dårlig i forhold til å ta private fine bilder med gode bakgrunner for privatpersoner, ikke at det har så stor betydning. Men uansett var det å sitte på trappen her i solnedgang helt magisk og kan anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser