“Fantastisk mat”

Vurdert som nr. 17 av 99 Restauranter i Nueva Andalucia
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Vin, forrett og middag overgikk forventningene. Tuna tartar til forrett og sea bass til hovedrett var et ypperlig valg.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 327helgal
Enrique M, Gerente på Magna Cafe Marbella, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2019

Dear Guest,

We would like to thank you for your review in TripAdvisor.
We are always trying to make sure our guests have the best experience when they come to Magna Café and we are pleased to hear that you´ve enjoyed the food, especially our Tune Tartar and sea bass.
We really apreciatte it.
We wish to see you soon.

Kind regards,

Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Etter barn og barnebarns golftrening på Magna, ble vi invitert til en tidlig (18:30) middag på Magna Cafė. For en opplevelse! Vi kom først inn til en moderne kunstutstilling og så inn til en super koselig bar og deretter inn i restauranten med nydelig bord både inne og åpent ut mot en flott terrasse med masse bord og med nydelig utsikt mot Estepona, Gibraltar og Afrika.
Servicen var helt OK, mens maten, fisk til de voksne, og vinen var av ypperste klasse. Junior fikk en smakfull pasta, som vi alle smakte på. Fruen bestilte Rodaballo med Hollandaise, nydelig dandert med tilbehør. Vertinnen spiste Lubina, artistisk anlagt med godt tilbehør, mens undertegnede spist marinert Bacalao Negro, med stekt aubergine og frisk blandet salat. Mineralvann og en passende og god hvitvin, Fransola.
Dessertene sto heller ikke tilbake for noe, mens Creme brûle var i en klasse for seg selv.
I baren ble det spilt nydelig bakgrunnsmusikk av en flott saksofonist, Quincy Sax.
Totalt sett en klar femmer. Vi kommer tilbake.

Takk, dePiaf
Enrique M, Gerente på Magna Cafe Marbella, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018

Dear dePiaf,

We would like to thank you for your review in TripAdvisor.
We are always trying to make sure our guests have the best experience when they come to Magna Café.
We are always looking for the best products in the market, selecting a fresh products of the highest quality.
We are pleased to hear that you had great time, that you´ve enjoyed the food, music and atmosphere in our restaurant, also think that Quincy is a fantastic musician
Looking forward to see you again in Magna Café and thank you for kind words.
We really apreciatte it.

Kind regards,

Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

Fint å spise lunch ute på terrassen. Utsikten var upåklagelig. Kan foreslå «Spaghetti Pescatori» ( meget smakfull skalldyr saus). Servisen var desverre dårlig selv om det var få gjester, men det kan ha vært tilfeldig. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, stotto
Anmeldt 22. oktober 2017

Dette var ett utsøkt sted.Veldig hyggelig betjening og kjempegod mat.
Dessuten kjempeflott utsikt. Anbefales

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, 842sveinb
Anmeldt 28. mai 2017

Spist her en rekke ganger, da vi har en ferieleilighet tett ved. Maten er nydelig, pent servert. Å gå hit en gang eller to, er å anbefale. Men menyen har vært uforandret gjennom flere år, så vi har sluttet å gå hit.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, trygvek2017

Reisende som så på Magna Cafe Marbella, så også på

Marbella, Costa del Sol
Marbella, Costa del Sol

Har du vært i Magna Cafe Marbella? Del dine erfaringer!