Stalheim hotell. Jeg tenker fordums stolthet og vi booker oss inn. Her har tiden stoppet litt opp på 60-tallet. Betjeningen; kjempehyggelige, ujålete og jordnære. Beliggenheten; magisk! Fellesarealer; retro og gammelt, kuriost så det holder! Det er ting og bilder overalt! Middag; hjortegryte som var veldig god. Rommene; slitne men rene, gode senger og utrolig deilig; ingen TV!
Vi fikk rom med denne fantastiske utsikten med et tillegg i prisen. Nå ser man ikke helt over kanten av stupet men følelsen av å være på en fjelltopp, det fikk vi.
Utvendig rundt hotellet: trist. Villniss og ustelt. En kantklipper og noen blomster her og der ville gjort en enorm forskjell.
Utsikten foran hotellet: spektakulær! Når man lener seg nervøst over kanten ser man rett ned på takene på trailere som passerer under på E16.... Man ser ned hele Nærøydalen – utrolig utsikt. Om man ikke har booket rom så er uansett turen oppom hotellet verd den utsikten! - ikke minst å kjøre ned Stalheimskleiva etterpå; Nordeuropas bratteste vei! (stengt aug. -20 pga vedlikehold)Mer
- Gratis parkering
- Restaurant