HegeMyggen
Kristiansand, Norge
Anmeldelse av Stalheim Hotel
4,0 av 5 boblerAnmeldt 20. aug. 2020
Romtips: Spør om å få utsikt. Tillegg i pris og man ser jo litt utover men mindre enn jeg trodde fra 3. etg
Midttun Camping og Feriehytter
3.9 km fra Stalheim Hotel
Surroundings
9.8 km fra Stalheim Hotel
Kjæledyr tillatt
10.0 km fra Stalheim Hotel
Ingen gebyrer, bare gode tilbud
7.3 km fra Stalheim Hotel
42.1 km fra Stalheim Hotel
30.2 km fra Stalheim Hotel
Se flere hoteller i Stalheim
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Vi var tre par som bodde to netter på dette hotellet. Vi ble tatt godt imot. Relativt store rom med utsikt ned Stalheimskleivane. Middagene og frokostene var fantastiske. Serviceminded personale. Stor hage med sittegrupper. Gikk turer til Nåli og Bakkanosi med praktfull utsikt ned til Nærøyfjorden. Hotellet for de som ønsker fjellturer. Her kommer vi gjerne igjen.

2  Takk, 277arnee
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Både jeg og min samboer fikk bakoversveis da vi kom frem til dette stedet. Bare den spektakulære utsikten og naturen er verdt besøket. Hotellet er gjennomført stilmessig selv om det trekker på årene, og har i egen fløy utstilt flere eldgamle gjenstander man kan la seg fascinere av.
Mer generelt er det gratis nett, bra renhold, og gode senger. Kan du leve uten TV på rom og en middels frokost, anbefales dette på det absolutt sterkeste!

3  Takk, Pideren
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Om du er ut etter fantastisk utsikt er dette plassen.
Men hotellet er gammelt og slitt og trenger sårt vedlikehold.
For meg blir blanding av stilarter i meste laget. Veldig koselig oppholdsrom med fantastisk utsikt, men spise salen er renovert med en stil som er helt fryktelig.

Rommene er koselige uten uten kjøleskap og TV. Teppe på gulvet er ikke en favoritt.

Med en pris på over 2000kr hadde jeg forventet mer.

2  Takk, Tildal72
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Dette er et hotell med historisk sus. Forholdsvis enkle rom , men det var stort, og utsikten fra rommet kunne ta «pusten» fra en. Men savnet glass på rommet.
Ellers er det store oppholdsrom på hotellet der en kan slappe av å se på utsikten. Gode turmuligheter er det også her.
Spiste god middag på hotellet, vakkert dekket bord og med stivede servietter.
Stor frokost i eget frokostrom.
Hotellet er nok noe overpriset.

2  Takk, Terje J
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Etter tur til Nåli stakk vi innom for kaffe og vafler. Ble veldig godt mottatt, og vaflene er fantastiske, nesten verdt turen alene. Kunne sitte ute på terrassen, spektakulær beliggenhet. Hyggelig betjening, kommer gjerne igjen.

Takk, 492vibekes