Åpen i dag: 09:00 - 22:00

Ulike måter å oppleve Dovre & Lesja Aktiv på
fra USD 55,92
Mer informasjon
Anmeldt 11. august 2022

Flott tur i kjempebra terreng på Dovre. Vi hadde en veldig bra guide, Ove Marius, som tok seg godt av alle i gruppen. Han fant moskus, som vi så godt gjennom kikkert og også med det blotte øye. Vi var så heldige at vi også fikk se reinsdyr. Super dag, som kan anbefales🏃‍♀️🐂

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, maritu131
Kim v, Guide på Dovre & Lesja Aktiv, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2022

Takk for tilbakemeldingen, det setter vi pris på å høre. Og så fint at dere fikk sett reinsdyr også, det skjer ikke hver dag! :)

Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Kjempe tur i flott terreng og fint turvær. Med oppservasjon av moskus på nert og langt hold.
Dyktig og informatikk guide

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, 993torgeir
Kim v, Guide på Dovre & Lesja Aktiv, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2022

Takk for en fin tilbakemelding! :)

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Vi så frem til å se moskus og det fikk vi. Guidene Jonas og Kim gjorde turen interessant, gøy og hyggelig. Fasilitetene der vi møtte var fine. Alt i alt en flott opplevelse.

Takk, Leif Arne D
Kim v, Guide på Dovre & Lesja Aktiv, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2022

Takk for en hyggelig tilbakemelding! Det ble en fin dag. Takk for turen! :)

Anmeldt 13. august 2021

En flott opplevelse av å få se hele 16 dyr, 9 stk på nært hold. Trivelige gutter fra Oppdal Moskus Safari som gjorde alt hva de kunne for å gi oss en god opplevelse. Takk for nydelig kaffe og kanelsnurrer også 😊

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, 922maybrit
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig og omtenksom guide som visste hvor moskusen var å finne. Vi fikk se 2 moskus på nært hold og det var gode fotomuligheter. Flott at guiden hadde med teleskop. Strålende vær og flott landskap. Vi gikk ca 450 høydemeter og totalt ble turen ca 12 km. Vi fulgte gode stier på turen. Mye flott natur å se på i tillegg til moskusen.
Godt med pauser og guiding underveis.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Marianno71
joevenk, Guide på Dovre & Lesja Aktiv, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!