Hjerkinn Fjellstue MÅ bare besøkes, for en velkomst og en fantastisk fin Fjellstue! Fine rom og en utrolig hyggelig betjening. Ble møtt av en smilende resepsjonist og fikk rask rom og informasjon. Middag buffé var innholdsrik og velsmakende. En god kald pils eller rødvin kunne en også få.
VI var 7 som la ut på dagstur med hestene og fikk oppleve Moskusokser, dog lang vekke men fikk da oppleve dette også. Hestene var rolige og lett å ri. Meget dyktige guider og veiledning ved oppstalling. Fikk børste hesten og legge på sal og seletøy.
Turen gikk innover slettene og opp til utsiktspunkt hvor lunsjen ble inntatt i en ny designer utsikt hytte. En stor opplevelse og kan på dt sterkeste anbefales.
Datter på snart 13 var kjempefornøyd med dagstur. Sjeldent sett henne i så godt humør :-). Hun boblet over og fortalte de hadde tøltet og krysset kommunegrenser oppe på fjellet.
Så hyggelig å høre at hun koste seg, velkommen igjen ved en senere anledning! Med vennlig hilsen Kirsti Hjerkind
Fin tur, men litt få guider på antallet ryttere. Husk å være åpen om nivå, siden ingen forkunnskaper er påkrevet.
Vi var tre stykker som dro på dagstur. De ansatte var veldig flinke til å matche hester med ryttere, noe vi erfarte selv og observerte blant de andre rytterne som deltok. De med lite erfaring fikk rolige og stødige hester, og de mer erfarne fikk mer friske hester (etter ønske). Det ble også lært bort både pussing og oppsaling, slik at man lærer noe i stedet for å få en ferdig påsalt hest. Alle red sammen, men vi ble likevel delt i grupper underveis med de som ville ta det rolig og de som ønsket mer fart. Dette fungerte veldig bra. Det varierer hvor man rir, men vi fikk en liten fjelltur hvor vi også så etter moskus. Alle fikk tøltet mer en nok, og det var alt i alt en super flott tur med kule hester, hyggelige ansatte og fin natur.