Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (70)
Filtrer anmeldelser
70 resultater
Vurdering fra reisende
23
26
18
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
23
26
18
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 70 anmeldelser
Anmeldt 5. januar 2020

Den mangegenerasjoners familiedrevne Hjerkinn Fjellstue er et sted vi ønsker å komme tilbake til. Vi bodde der sommeren 2019 (3 netter) og opplevde flott beliggenhet, hyggelige mennesker, avslappede omgivelser, lyse og trivelige rom, den beste service og god norsk mat. Islandshester, lamaer og grisen var en fornøyelse å observere og klappe for både voksne og barn. Rideturer med hestene var tydeligvis svært populært – mange morsomme historier med bilder fra turene ble delt rundt middagsbordene om kvelden. Selv deltok vi på en fantastisk moskus-safari. Etter 2-3 timers vandring i fjellet sammen med vår utmerkede guide og med utsikt til selveste Snøhetta, var vi så heldige å få se moskus! Selv med cirka 200m avstand til moskusen var det en svært spennende opplevelse som vi aldri glemmer!
Alminnelig god form (den ene av oss var 67 år) og godt skotøy anbefales da man aldri vet hvor langt man må gå for å oppnå målet … vi gikk til sammen 14 km med en god del (relativt) bratt terreng.

Romtips: Be om rom med utsikt
Dato for oppholdet: juli 2019
    • Renslighet
    • Service
Takk, 712sisselt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kirsti Hjerkind, Owner på Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger! Så gøy at dere fikk ett moskus :-) Rideturene våre er svært populære ja, så det bør dere få med dere neste gang.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2019

Middag klokken 19:00 var beskjeden vi fikk da vi ankom. 18:40 kunne vi gå til bords. Jeg varslet fra 2 ganger med 15-20 minutts mellomrom til mannen i resepsjonen at maten var kald. Jeg gikk fra bordet og varslet i resepsjonen at jeg ikke ønsket middag og ikke ønsket å betale. Da jeg betalte rommet dagen etter fikk jeg beskjed om at alle kan gjøre feil og at grunnen til kald mat var at varmen i serveringsbordet ikke sto på riktig temperatur etter at det var vasket. Da jeg hadde betalt og gikk hørte min venninne at kvinnen i resepsjonen sa etter meg «jeg håper du varslet jentene på en pen måte så de kommer på jobb i dag». Jeg varslet fra til mann i resepsjon, ikke til jentene. Vi snakket med flere gjester dagen etter som heller ikke var fornøyd. Det hadde kanskje vært lurt å beklage til de som spiste og varslet når maten var varmet samtidig med en forklaring om hva som var årsak.

Dato for oppholdet: august 2019
2  Takk, LailaA555
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Meander60741267486, Owner på Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2019

Vi beklager så mye at du hadde den opplevelsen hos oss på Hjerkinn Fjellstue! Maten skal selvfølgelig ikke være kald, og det var en tabbe av den som ikke hadde satt serveringsbordet på riktig temperatur. Vi skal ta denne tilbakemeldingen til oss og ikke la det skje igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019

Vi kom slitne ned fra Snøhetta og skulle bestille mat til to barn og meg selv samt en teltplass. På nettsidene står det «du er velkommen til å bestille måltid om du bor på campingplassen eller i leilighetene». Det stemmer ikke. Vi fikk beskjed om at middag er forbeholdt hotellets gjester. Vi kunne kjøre fire kilometer for å finne et annet serveringssted. Hadde vi visst det hadde vi valgt et annet serverings- og overnattingssted. Damedusjene var skitne, toalettdørene kunne ikke lukkes. Var visstnok bedre på herresiden. Har hørt at hotellet er bra. Det burde de kanskje holde seg til, for de er direkte nedlatende mot campingturister.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, henriette319
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Meander60741267486, Owner på Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2019

Beklager så mye at dere fikk den mottakelsen her på Fjellstua! Det skal selvfølgelig ikke skje, og vi er egentlig veldig glad i campingturister :) Dusjene og toalettene i campinganlegget blir vasket hver dag, men det kan skje at de likevel er litt skitne hvis det er sølete ute. Vi kan ikke annet enn å legge oss flate og love å skjerpe oss sånn at alle i fremtiden føler seg velkomne hos oss! Med vennlig hilsen Kirsti Hjerkind

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Vi ble møtt på en fantask god måte, hjelpsomme som få. Fikk låst syklene inn, og ladet dem. Hjelp med å velge riktig sykkelvei videre.
Maten var god og smakfull. Rommene rene og fine. Madrassene var greie, men her tapte fjellstua da vårt forrige overnattingssted hadde så mye bedre.

Anbefaler absolutt Hjerkinn fjellstue

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Bernt_A_T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Meander60741267486, Owner på Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2019

Tusen takk for tilbakemeldingen, det er veldig hyggelig å høre at dere hadde en god opplevelse her hos oss. Med vennlig hilsen Kirsti Hjerkind

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Flott beliggenhet for fotturer i Dovrefjell, moskussafari, sykling eller rideturer. Svært vennlig og serviceinnstilt personale i resepsjonen. God mat og hyggelig betjening. Koselig respesjonsområde med hyttepreg og peis. Moderne, men med historie. Godt renhold på rommet. Gode senger. Egen dusj og wc. Kjøleskap og tv på 3sengs rom. Tørkeskap til fri benyttelse. Gode parkeringsmuligheter. Flott utsikt. Felles sitteområder både ute og inne.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, revenka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser