Birgit N
Tromsø, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 15. aug. 2020
Kirsti Hjerkind, OwnerHjerkinn Fjellstue og Fjellridning, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. aug. 2020
Tusen takk for tilbakemelding! Vi elsker også beliggenheten vår og kunne ikke tenke oss å bo noe annet sted :-)
    1.9 km fra Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning
    28.9 km fra Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning
    30.2 km fra Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning
    Både Hotel og motell til greie priser. Servitørene i restauranten trenger absolutt et smilekurs.
      30.2 km fra Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning
      69.6 km fra Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning
      69.4 km fra Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning
      Se flere hoteller i Hjerkinn
      Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Dette er virkelig et eldorado, og vi skjønner virkelig at dette er en familiebedrift som går bra. Tror de sa 10 generasjon..., kunne ha god lyst å leie hest der , landskapet er som skapt for de som liker å ri. Enig med mange andre her, rommene er ok, rene men enkle, maten er dyr, midt på treet, og man sitter tettere enn bekvemt under Corona restriksjoner. Deilig frokost og hyggelig betjening, men totalsett kunne man tenke seg litt høyere kvalitet når prisene er som de er...

2  Takk, jonrO8866CF
      Kirsti Hjerkind, Owner på Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Det er 12., 13. og 14. generasjon som driver nå faktisk! Håper du får blitt med på en ridetur neste gang! :-)

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Fantastiske omgivelser og sjarmerende historisk familiedrevet hotell. Hyggelig loungeområde, helt greie rom med bad og TV. Gode koronatiltak ved frokost. Middagen er viktig ved slike besøk og kunne vært bedre. Kjedelig meny og ikke ‘price for value’. Tips: sats på skikkelig lokal tradisjonsmat i stedet.

Takk, HanneSommerstad

Takk for tilbakemelding, vi skal ta tipset til oss! :-)

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Familie på 4, 2 voksne og to tenåringer, tilbrakte 2 netter på Hjerkinn Fjellstue. Første dagen tok gutta en 16 km rusletur til Knutshøa, med retur via Hageseter. Jentene tilbrakte en dag på hesteryggen. Islandshestene som er på Hjerkinn Fjellstue tølter som bare det! Dag to ble det Snøhetta.
      Rommene er rene og skikkelige. Frokosten bar preg av covidretningslinjer; mye pålegg i engangsinnpakning.
      Vi kommer svært gjerne tilbake!

Takk, tfwl

Tusen takk for tilbakemelding! Ingenting er som å tølte over viddene på Dovrefjell :-) Velkommen tilbake!

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 2 familier på tur og totalt 10 personer. Selv om vi ikke var overnattende gjester ordnet de sykler, hentet oss på stasjonen, serverte oss kaffe og ordnet opp slik at vi fikk en kjempefin tur til en overkommelig pris. Neste gang booker vi overnatting!
      Takk for strålende humør og service!

Takk, blitho

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Da ser vi frem til overnattingsbesøk neste gang :-)

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet når man skal sykle Tour de Dovre. Hotellrommet var fint med eget bad. Maten har dessverre litt forbedringspotensiale - i forhold til andre overnattingssteder vi var på i samme område så var maten her skuffende. Betjeningen varierte veldig i serviceinnstilling, noen var veldig hyggelige og hjelpsomme, andre lite serviceinnstillte.

1  Takk, Elin I

Tusen takk for tilbakemelding! Vi skal ta til oss kommentarene om maten og serviceinnstillingen hos noen, og gjøre det bedre til neste gang :-)