Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Lagre
Se gjennom høydepunkter
ViewPoint - ett besøk verdig

Vi gikk opp til viewpoint uvitende om det flotte bygget der. Flott utsikt mot Snøhetta både fra... les mer

Anmeldt 17. august 2020
trondaarstadberg
,
Holmestrand, Norge
via mobile enheter
Ettermiddagstur 1.august

Fin liten tur ved ankomst Hjerkinn. Artig steinlagte historiske informasjon. Fantastisk arkitektur... les mer

Anmeldt 3. august 2020
HanneSommerstad
,
Hønefoss, Norge
via mobile enheter
Les alle 87 anmeldelsene
  
Anmeldelser (87)
Filtrer anmeldelser
87 resultater
Vurdering fra reisende
66
19
0
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
66
19
0
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 87 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Fin liten tur ved ankomst Hjerkinn. Artig steinlagte historiske informasjon. Fantastisk arkitektur og utsikt!

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, HanneSommerstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Flott liten tur på 1500m oppover på anlagt sti som kommer du til denne fine dagstur hytta med utsikt til Snøhetta.
Vi var heldige og så 8-10 moskus!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, blitho
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Kort og fin tur opp til utkikkspunktet. Vi gikk ikke inn i "hytta", men gikkk opp til den lille toppen ved siden av i stedet.
Nydelig utsikt over Snøhetta og Dovre. Flott tilrettelagt for turister med informasjonsplakater, steiner med tidslinje, toaletter og fin parkeringsplass.
Absolutt verdt et besøk!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, ElinSofieEngh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Enkelt å gå på tilrettelagt sti inn(barnevogner kommer også opp her) med heller med informasjon og historie langs stien. Gøy å følge med på for både store og små. Fin bygning med spektakulær utsikt! Vi så også moskus nede i dalen, fikk vite av en kjent mann i området at dyrene ofte var i dalen. Anbefales for alle!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, RagBerg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019 via mobile enheter

Absolutt verdt gåturen opp, bygningen og panoramautsikten er fantastisk, anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, Per Jørgen O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser