absolutt verd og ta gå turen opp til veiw point., fin utsikt over dovrefjell selv på en regnfull dag
Veldig fin gåtur på 20-30 minutter opp til en fabelaktig utsikt. Veien er gruslagt så det er rimelig enkelt for de fleste å gå her. Utsikten er utrolig mektig og vakker og du får sett mye fint fjell og mark.
Vi gikk opp til viewpoint uvitende om det flotte bygget der. Flott utsikt mot Snøhetta både fra selve bygget og fra det høyeste punktet rett ved. I det fjerne 3-4 km (?) kunne vi så vidt se moskus.
Her var det fin utsikt og store muligheter for å se moskus. Klarte å se to stk på andre siden av fjellet, så med god zoom på kameraet var det mulig å se litt detaljer av de også. Fin tur opp til selve attraksjonen, bør være mulig for de aller fleste å gå. Tok ca 20 minutter å gå opp.
Fin liten tur ved ankomst Hjerkinn. Artig steinlagte historiske informasjon. Fantastisk arkitektur og utsikt!
Flott liten tur på 1500m oppover på anlagt sti som kommer du til denne fine dagstur hytta med utsikt til Snøhetta.
Vi var heldige og så 8-10 moskus!
Kort og fin tur opp til utkikkspunktet. Vi gikk ikke inn i "hytta", men gikkk opp til den lille toppen ved siden av i stedet.
Nydelig utsikt over Snøhetta og Dovre. Flott tilrettelagt for turister med informasjonsplakater, steiner med tidslinje, toaletter og fin parkeringsplass.
Absolutt verdt et besøk!