Fantastisk tur!!

Anmeldt 26. juni 2022
ottov562
Norge

Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk artig tur rundt Runde med akkurat passe med dønninger. Veldig bra med kunnskapsrik og imøtekommende guide med masse kunnnskap om fuglefjellet, Rundeskatten og andre historier fra lokalmiljøet. Turen anbefales på det sterkeste!!

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, 421metteh
Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Flott tur! Vi såg grinkval, ørn, lunde havsule. Veldig rolig vær, så vi gikk inn i hula i fjellet. Flink guide og behagelig tur!

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, ottov562
Anmeldt 25. juni 2022 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse. Vi ble hentet i Ålesund av særdeles hyggelige folk. Før vi i løpet av to dager hadde ribb-tur til Fosnavåg og så tur rundt Runde, og retur dagen etter. De er trygge og dyktige på sjøen, og så kunnskapsrike og fulle av engasjement over det de viser frem at naturopplevelsen fyller deg med ærefrykt. En sjelden perle av en opplevelse. Vi fikk se seler, fuglefjellet, historien om Rundeskatten og ikke minst masse hval!!! Terningkast åtte!!

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, siljeh_bergl2018
Anmeldt 8. august 2021

Utrulig kjekk tur. I eit fantastisk ver fekk vi oppleve Runde. Ein tur utom Grasholmane der vi fekk sjå sel og skjærgården utanfor Fosnavåg på tilbakevegen. Dyktig båtførar med god lokal kunnskap han formidla underveis på turen. Veldig bra. Kan anbefalast på det sterkaste👏👏👍

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, Snikkar1
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk rib tur til Runde. Må berre få skryte av den fantastiske guiden som tok oss med på denne opplevelse. Anbefaler virkelig denne turen.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, tinal176