Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sen lunsj”
Anmeldelse av Madelynn Coffee

Madelynn Coffee
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Fosnavåg
Prisklasse: USD 14 - USD 23
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Herlig atmosfære og fantastisk betjening som ga god anbefaling.
Nydelig mat. Den beste cappuccino jeg har smakt. Koste oss Max.
Fin kunst på veggene som innehaver fortalte om.
Må besøkes.

Dato for besøk: november 2018
Takk, karininas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (101)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 101 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Om du vil ha lunsj, kaffi, kaker eller middag er dette stedet du garantert får noe godt å spise og drikke. Burgeren er fantastisk med søtpotetchips til, men menyen er rik på godbiter hele veien.
Det hjelper selvsagt at betjeningen er veldig hyggelige, og hjelpsomme.
Atmosfæren er god og lokalene rene og innbydende.
Kaffien er deres egen og er helt nydelig.

Derfor er det lett anbefale stedet. Legge ved bilde som viser hvis mye som lå igjen sist gang. Det var så fristende når det ble servert at vi glemte «før» bilde!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Sukkeret
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Kjempekoselig sted med supergod mat og superbra service! Beste burger jeg har spist i hele mitt liv :-)

Dato for besøk: september 2018
Takk, Eivind_83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Nydelig stemning, ro, kreativitet, fin atmosfære. Med ypperlig MAT og drikke! Gå ikke glipp av dette!

Dato for besøk: august 2018
Takk, lindaaW9075PQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Skjønner godt at dette stedet ligger helt i toppen av steder i Fosnavåg. Nesten litt irriterende at vi ikke har oppdaget stedet tidligere.
En av de bedre burgerne jeg har fått og ellers en spennende amerikansk inspirert meny som vi vil prøve mer av ved en senere anledning.
Anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Ttrond
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Madelynn Coffee, så også på

Herøy Municipality, Møre og Romsdal
Herøy Municipality, Møre og Romsdal
 
Ulsteinvik, Ulstein
Herøy Municipality, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Madelynn Coffee? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.