Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dette var mat som bader i fett”
Anmeldelse av Madelynn Coffee

Madelynn Coffee
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Fosnavåg
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 28
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Dette var mat som bader i fett. Ingen smak, bare kvalmende. Anbefaler ikke denne restauranten. Var ekstremt varmt inne der også.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Mortimermus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (98)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 98 anmeldelser

Anmeldt 26. februar 2020

Ble anbefalt å spise her og vi ble ikke skuffet. Litt treg service, men vi hadde ikke dårlig tid. Vi var 8 personer og vi spiste ulikt, men alle var fornøyd med valg av mat.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Eva B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2020

Feira bursdagen min i lag med dei nærmaste i familia mi. Fekk servert den BESTE suppa eg nokon sinne har smakt!

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Henniie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2020 via mobile enheter

Madelynn anbefales på det varmeste enten man bare vil ha en kaffikopp, eller også ønsker middag. Betjeningen er alltid hyggelig og både mat og drikke er god. Min favoritt er stedets hjemmelagde sjokolade-cookie og kaffe.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Halvor58
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2019 via mobile enheter

Bestilte en kaffe og liten rett. Smakte godt, betjeningen var veldig hyggelig og behjelpelig. Koselig lokale som vi gjerne besøker en annen gang i Fosnavåg.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, 883carolined
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MadelynnCoffee, Daglig leder på Madelynn Coffee, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2019

Hei.
Det var hyggelig at vi falt i smak, tusen takk.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Madelynn Coffee, så også på

Herøy Municipality, Møre og Romsdal
Herøy Municipality, Møre og Romsdal
 
Ulsteinvik, Ulstein
Herøy Municipality, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Madelynn Coffee? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din