Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyrt, dårlig og lite”
Anmeldelse av Madelynn Coffee

Madelynn Coffee
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Fosnavåg
Prisklasse: USD 16 - USD 26
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020

Sandwich: Hovedsaklig brød. Loff. Ellers litt smeltet smør, noen få biter stekte grønnsaker (squash, sopp, paprika), ingenting annet utover tilbehøret: potetgull med salt fra butikken (!). Pris: 170,- . Ventetid nesten en time

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Minusiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (99)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 99 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

1 time er rett og slett for lenge å vente på en hamburger i lokale som et 1/3 fullt.
Burgeren var dog god.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, olavskj_rpeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Svært skuffa da vi hadde sett gode anmeldelser før besøket. Lang serveringstid før vi fikk maten. BLT-sandwich som både manglet salat/grønt og rant av fett. Chip med bismak av gammel frityrolje... Koronatiltak fungerer ikkje i forhold til bestilling der man står i eit trangt område tett sammen med andre i kø. Anbefales ikkje.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Ann Christin A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Fantastiske burgere, mye godt øl og hyggelige folk, perfekt sted i øsregnet. Gå for Juicy Lucy-burgeren men beregn god tid om det er mye folk i lokalet. Det tar tid å lage mat med kjærlighet ❤️

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Adventurer608089
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

De brukte 40 minutt på komme med en cookie, og maten til oss på borde kom på veldig ulike tidpunkt. De glemte også halvparten av påleggene på sandwitchen til en på bordet. Skal aldri tilbake hit:)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, minasomby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Madelynn Coffee, så også på

Herøy Municipality, Møre og Romsdal
Herøy Municipality, Møre og Romsdal
 
Ulsteinvik, Ulstein
Herøy Municipality, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Madelynn Coffee? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din