Godt plassert hotell for natur opplevelser. Vi tok turen til Runde og fikk oppleve fuglefjellet etfantastisk skue. Serviceinnstillt og hyggelig personale på hotellet. Meget god frokost med hyggelig atmosfære.Mer
Vis mindreHei,
tusen takk for flott tilbakemelding, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å komme med denne:-)
Direktør
Overraskende flott og nytt hotell i Fosnavåg. Enkelt med parkering. Hyggelige ansatte og flotte store rom med gode bad. God "a la carte" frokost som anbefales. Hyggelig uteområde og bar. Her kommer vi gjerne igjen.
Hei Mette,
Direktør
Må bare skryte av hotellet, standard, restaurant og ikke minst fantastisk hyggelige ansatte som gjorde oppholdet perfekt.
Kommer garantert tilbake om veien fører oss dit!
Kan anbefales om en er alene eller flere på tur.
Hei Kjetil,
tusen takk for fantastisk flott tilbakemelding, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å komme med denne:-)
Direktør
Kjæreste langhelg i Fosnavåg. Fint hotel m hyggelig betjening og flotte rom. Oppgradert til suite med en fantastisk utsikt. Hotel ordnet m aktiviteter og middag ute på Skotholmen. Veldig bra deilig frokost og fin restaurant
Hei,
tusen takk for fantastisk flott tilbakemelding, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å komme med denne.
Håper vi får anledning til å ønske dere velkommen til oss flere ganger:-)
Hadde 2 dager her i februar og må bare få skryte av et flott hotell. Stilige rom og vi hadde utsikt over fjorden. Hadde hørt godt om frokosten og den skuffet ikke, bare å ha god tid så man kan smake på alt. Her vil bo igjen.
Hei Eva,
Direktør
Utmerket opphold med flinke og hyggelige ansatte. God mat og god stemning klippfisken var kjempegod!. God atmosfære i frokosten. Godt tilrettelagt samarbeid med Sunnmørsbadet. Vi kommer gjerne tilbake til hotellet.
Hei,